AD homeoffice PET

Revlon RVSP3529PKE3

Zobraziť katalóg
Revlon RVSP3529PKE3
Manikúra a pedikúra kompletná sada pre dokonalú pedikúru a manikúru, integrovaná sušička nechtov, fúka studený vzduch, aby nechty rýchlo zaschli, drôtové alebo bezdrôtové použitie (až 2 hodiny bezdrôtového použitie), 2 nastavenia rýchlosti 5000-7400 ot./min, 13 príslušenstvo: 2 malé jemné formovacie kotúče, stredné tvarovacie kotúč, veľký hrubý tvarovací kotúč, kužeľ, odstraňovač stvrdnutej kože, tenký špicatý nadstavec, tenký guľatý nadstavec, leštiace kužeľ, leštiaci kotúč, nadzdvihovač kožtičky, zatlačovač kožičky, čistiaca kefa
Kód:  REVMP296 Produktové číslo:  RVSP3529PKE3

Revlon RVSP3529PKE3

Kompletná sada na dokonalú manikúru a pedikúru s integrovanou sušičkou nechtov, ktorá fúka studený vzduch, aby vaše čerstvo nalakované nechty rýchlejšie zaschli. Jednou z výhod tohto užitočného prístroja je buď drôtové alebo až dvojhodinové bezdrôtové používanie. Môžete nastaviť 2 rýchlosti 5 000 a 7 400 ot./min podľa činnosti, ktorú budete s manikúrou a pedikúrou vykonávať. Vyberať možno z bohatého 13-dielneho príslušenstva – 2 malé jemné formovacie kotúče, stredný tvarovací kotúč, veľký hrubý tvarovací kotúč, kužeľ, odstraňovač stvrdnutej kože, tenký špicatý nadstavec, tenký guľatý nadstavec, leštiaci kužeľ, leštiaci kotúč, nadvihovač kožtičky, zatlačovač kožtičky alebo čistiace kefa. Všetko je uložené v praktickom plastovom puzdre. S týmto prístrojom bude pre vás precízna úprava vašich nechtov zábavou aj potešením.

Kľúčové vlastnosti sady manikúry a pedikúry Revlon RVSP3529PKE3

  • Sada s integrovanou sušičkou nechtov so studeným vzduchom
  • Drôtové či bezdrôtové používanie manikúry a pedikúry Revlon
  • Možnosť nastavenia 2 rýchlostí 5 000 a 7 400 ot./min
  • Manikúra a pedikúra Revlon RVSP3529PKE3 s 13-dielnym príslušenstvom
  • Praktické plastové puzdro na prehľadné skladovanie i cestovanie
  • Prístroj na precíznu a zábavnú úpravu vašich nechtov

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
12 Hotovo!
Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Súčasť balenia
kefka na čistenie Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov
12 Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
kefka na čistenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Revlon RVSP3529PKE3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revlon RVSP3529PKE3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Revlon RVSP3529PKE3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií