AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit

Zobraziť katalóg
RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: maskaru a ceruzku na oči v kozmetickej taške
Kód:  KSDS1293 Produktové číslo:  3616302399871
RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit Predaj skončil

RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit

Premýšľate akým darčekom žene urobiť radosť? Kozmetická súprava od RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit by mohla byť tá správna voľba. Súprava Scandal Eyes Kit obsahuje ceruzku na oči Soft Kohl a maskaru Scandaleyes Reloaded. Oba produkty od RIMMEL LONDON sú preverenými pomocníkmi v oblasti dokonalého očného make upu a bezpochyby sa zídu každej žene, ktorá si potrpí na každodenný make up. Navyše sú umiestnené v praktickej kozmetickej taštičke.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit

  • Kozmetická súprava Scandal Eyes Kit obsahuje produkty pre dokonalý očný make up
  • Ceruzka na oči Soft Kohl sa ľahko nanáša na línie oka a jej ľahkým rozmazaním vytvoríte efekt dymového líčenia;
  • RIMMEL LONDON Eye Liner Pencil vydrží až 12 hodín
  • Maskara Scandaleyes Reloaded dodá objem a predĺženie až na 24 hodín
  • RIMMEL LONDON maskara dokáže maximálne zvýrazniť mihalnice bez toho, aby ich zlepila
  • Oba produkty sú umiestnené v praktickej kozmetickej taštičke

Ceruzka na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl

Bojíte sa, že nedokážete zvýrazniť oko ceruzkou na oči, alebo na ňom vytvoriť dymový efekt? S ceruzkou na oči Soft Kohl od RIMMEL LONDON je to ľahké. Ceruzka na oči má špeciálnu voskovú štruktúru tuhy, ktorá je jemná a hladko sa kĺže po líniách očí. Po nanesení sa môže ľahko rozotrieť a dopomôcť tak k efektu dymového líčenia. RIMMEL LONDON Soft Kohl Pencil vydrží až 12 hodín. Sofl Kohl Eye Liner Pencil je orezávacia ceruzka na oči a má vysoko pigmentovanú farbu.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl

  • Ceruzka na oči sa vďaka voskovej štruktúre tuhy veľmi ľahko nanáša
  • RIMMEL LONDON Soft Kohl sa dá rozotrieť, vytvorí tak efekt dymového líčenia
  • Eye Liner Pencil má vysoko pigmentovanú farbu
  • Vydrží bez porušenia až 12 hodín
  • RIMMEL LONDON Soft Kohl je orezávacia ceruzka na oči

Použitím:
Ubezpečte sa, že máte naostrenú ceruzku a potom ju jemnými ťahmi veďte po okraji mihalníc viečka. Konečkmi prstov, alebo pomocou vatovej tyčinky zľahka rozmažte, aby ste dosiahli dymový efekt.

Zloženie:
Hydrogenated Palm Oil, Hydrogenated Coco-glycerides, Mica, Caprylic/capric Triglyceride, Tripalmitin, Talc, Propylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288)].

Maskara RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded

Zväčšite svoje mihalnice na maximum s maskarou RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded. Ak túžite po okamžitom objeme a nulovom zlepení, táto maskara s extra hustou kefkou je pre vás to pravé. Maskara Scandaleyes Reloaded mihalnice nezlepuje, ale dodá im objem a predĺženie, ktoré vydrží až 24 hodín. Extra odolné zloženie vydrží aj v extrémnych podmienkach a inovatívna, extra hustá kefka zachytí aj tie najmenšie mihalnice a dokonale ich obalí pre maximálnu zvýraznenie. Vychutnávajte si maximálnu dĺžku a objem kedykoľvek a kdekoľvek s maskarou RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded.

Kľúčové vlastnosti maskary Rimmel LONDON Scandaleyes Reloaded

  • Maskara Scandaleyes Reloaded vám ponúka maximálne zvýraznenie s nulovým zlepením
  • Extra odolné zloženie vydrží až 24 hodín a to aj v extrémnych podmienkach
  • Extra hustá kefka maskary Scandaleyes Reloaded zachytí aj tie najmenšie mihalnice pre dokonalé zvýraznenie
  • S RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded si môžete vychutnávať maximálny objem a dĺžku za každých okolností

Použitie:
Prejdite kefkou cez mihalnice od korienkov ku končekom a zároveň kefkou pohybujte zo strany na stranu. Opakujte podľa potreby.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, VP/EICOSENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 20, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, PANTHENOL, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, HECTORITE, LAURETH-30, C11-15 PARETH-40, C11-15 PARETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TOCOPHERYL ACETATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, ACRYLATES/CARBAMATE COPOLYMER, COLLAGEN, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SILICA, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: MICA, IRONOXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CARMINE (CI 75470), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), ULTRAMARINES (CI 77007)].

Darčeková kozmetická súprava RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit obsahuje:
1× ceruzku na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl
1× maskaru RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded
1× praktickú kozmetickú taštičku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií