AP+ nový vizuál Aplikace

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Micelárny šampón MK 250ml, Sprej kondicionér MK 200ml, Maska MK 200ml
Kód:  VBAL709 Produktové číslo:  4045787532494 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick Predaj skončil

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick

Vlasy sú veľmi namáhanou časťou ľudského tela. Umývame ich, fénujeme, žehlíme a lakujeme. Potom vyjdeme von a nechávame na nich pôsobiť drsné počasie. Kvalitnú starostlivosť o vlasy môžete začať s darčekovou kozmetickou sadou SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick, ktorá obsahuje micelárny šampón, kondicionér v spreji a vlasovú masku.Všetky produkty vám dopomôžu k hebkým a spevneným vlasovým korienkom a zarovnaným končekom. Sada SCHWARZKOPF Professional BC sa hodí na normálne až suché vlasy, pretože poskytuje hydratáciu a výživu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick

  • Sada obsahuje micelárny šampón, kondicionér v spreji a vlasovú masku
  • Produkty SCHWARZKOPF Professional predstavujú komplexnú starostlivosť o vlasy
  • Dodá vlasom lesk a elasticitu
  • Prípravky Professional BC spevnia vlasové vlákno
  • Bojuje proti rozstrapkaným končekom
  • Sada Moisture Kick sa hodí predovšetkým pre suché vlasy
  • Poskytne vlasom objem a jas

Micelárny šampón SCHWARZKOPF Bonacure Hyaluronic Moisture Kick (250 ml)

Micelárny šampón pre ženy SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick sa stará o normálne až suché, krehké a vlnité vlasy. Šetrne ich čistí a zbavuje všetkých nečistôt. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej vlasy intenzívne hydratuje. Navracia im stratenú vlhkosť, ktorú zároveň uzamyká vo vlasovom vlákne, čím preventívne zabraňujejej strate v budúcnosti. Hydratačný šampón dodáva vlasom pružnosť a vitálny vzhľad. Zanecháva ich zamatovo hebké, lesklé a nadýchané. Prípravok neobsahuje silikóny.

Typ vlasov:
Vhodný na suché, lámavé alebo kučeravé vlasy.

Aktívne látky:
Micelárna technológia Cell Perfector Technology – jemne a účinne vlasy čistí a zamedzuje strate vlhkosti.
Kyselina hyalurónová – pomáha udržiavať optimálnu hydratáciu vnútri vlasov a poskytuje ochranu pred vysúšaním.

Aplikácia:
Aplikujte malé množstvo šampónu do mokrých vlasov, krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Nechajte pôsobiť jednu až dve minúty a potom dôkladne opláchnite. Podľa potreby môžete postup zopakovať.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, polyquaternium-10, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratín, Panthenol, Dimethylsilanol hyaluronate, Glycol Distrearate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance),Laureth-4, hydrogenated Castor Oil, Cocamimdopropyl Betaín, Linalool, Glycerín, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpa-Isomethyl Ionone, Sodium Acetate, Propylene Glycol, Formic Acid, Phenoxyethanol, CI77891 (Titanium Dioxide), BCC12-Base.

Kondicionér v spreji SCHWARZKOPF BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick (200 ml)

Kondicionér Schwarzkopf BC Cell Perfector Moisture Kick Spray Conditioner je hydratačný kozmetický prípravok určený špeciálne pre suché, lámavé alebo kučeravé vlasy. Kondicionér vo forme spreja hĺbkovo hydratuje a ošetruje nepoddajné vlasy. Prípravok sa jednoducho nanáša a neoplachuje sa, preto bude pre vás jeho použitie veľmi jednoduché arýchle. Kondicionér vlasy vyživuje, hydratuje a uľahčuje ich rozčesávanie. Vlasy budú po jeho použití jemné, pružné a nádherne lesklé. Skvele uhladí kučery a dodá zle poddajným vlasom tvar. Doprajte si prípravok, ktorý zaistí poslušnosť vašich vlasov!

Typ vlasov:
Vhodný pre suché, lámavé alebo kučeravé vlasy.

Aktívne zložky:
Kyselina hyalurónová – pomáha udržiavať optimálnu hydratáciu vnútri vlasov a poskytuje ochranu pred vysúšaním.

Aplikácia:
Aplikujte na uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin
Hydrolyzed Keratin, Dimethylsilanol hyaluronate, Dimethiconol, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, polyquaternium-16, Panthenol, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate,Limonene, Phenoxyethanol.

Maska na vlasy SCHWARZKOPF BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick (200 ml)

Maska na vlasy Schwarzkopf BC Moisture Kick Treatment je kozmetický prípravok, ktorý je určený na hydratáciu a obnovu zdravého vzhľadu vlasov. Hlboko hydratačná kúra obsahuje špeciálnu technológiu Cell Perfector Technology a kyselinu hyalurónovú. Tieto látky rýchlo a spoľahlivo ošetrujú suché, lámavé a kučeravé vlasy. Maskazjemňuje povrch vlasového vlákna, dodáva mu hebkosť a poddajnosť. Zaistí vlasom ľahké rozčesávanie a prirodzený lesk. Prípravok vlasy do hĺbky vyživuje a regeneruje. Doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť ošetrujúcej masky.

Aktívne látky:
Derivát kyseliny hyalurónovej – hydratuje vlasy a pokožku hlavy.
Cell Perfector Technology – zjemňuje povrch vlasu, dodáva mu hebkosť, poddajnosť a lesk.

Typ vlasov:
Pre normálne, suché, lámavé a kučeravé vlasy.

Aplikácia:
Nanášajte na umyté vlasy raz až dvakrát týždenne.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), cetearyl Alcohol, Izopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratín, Dimethylsilanol hyaluronate, Stearamidopropyl dimetylamino, Cetyl palmitate, Dimethicone, Parfum (Fragrance)
CitricAcid, Phenoxyethanol, Metylparabén, Izopropyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 42090 (Blue 1).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC Bag Moisture Kick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií