P&G boost AlzaBoxy Q1

STR8 LIVE TRUE Box I.

Zobraziť katalóg
STR8 LIVE TRUE Box I.
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: STR8 LIVE TRUE Voda po holení 50ml + Deo sprej 150ml + Sprchový gél 250ml
Kód:  VBAL7715 Produktové číslo:  5201314130581

STR8 LIVE TRUE Box I.

Zháňate darček pre aktívneho, sebaistého muža, ktorý si robí veci po svojom? Vôňa STR8 LIVE TRUE je pre neho ako stvorená! V kozmetickom balíčku nájdete vodu po holení, deo sprej a sprchový gél. Všetky z jedinečnej série LIVE TRUE s ojedinelou vôňou. Aróma zaujme zmysly sviežim ananásom a vôňou nespútaného oceánu. Jej srdce pulzuje v rytme kvetinových tónov delikátnej levandule a geránie, mužnosť zvýraznia zmyselné drevité tóny jedle balzamovej a ambry. Dezodorant ponúka až 48-hodinovú ochranu a sprchový gél jemne vyčistí a prevonia pokožku.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy STR8 LIVE TRUE Box I.

  • Skvelý darček pre aktívneho, sebaistého muža, ktorý si robí veci po svojom
  • V kozmetickom balíčku nájdete vodu po holení, deo sprej a sprchový gél
  • Svieža mužná ovocno-kvetinová vôňa s drevitými tónmi
  • Dezodorant pre sviežosť a prevoňanú pokožku až na 48 hodín
  • Príjemné osvieženie pleti vodou po holení LIVE TRUE
  • Sprchový gél jemne čistí a prevonia pokožku

Zloženie vône:
Hlava: ananás, morské tóny
Srdce: levanduľa, geranium
Telo: ambra, jedľa balzamová

Zloženie vody po holení:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerín, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl methoxycinnamate, Etylhexyl salicylate, mentol, PPG-20 metyl glucose éter, BHT, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene , Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 60730.

Zloženie deo spreje:
Zloženie (ingrediencie):
Alcohol denatured, Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool.

Zloženie sprcového gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium sulfate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 60730, CI 19140.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 LIVE TRUE Box I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 LIVE TRUE Box I.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 LIVE TRUE Box I..
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií