AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

STR8 RED CODE Box II.

Zobraziť katalóg
STR8 RED CODE Box II.
5 2 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: STR8 RED CODE Parfumovaný sprej 75ml + Sprchový gél 250ml
Kód:  VBAL414

STR8 RED CODE Box II.

Pánska darčeková sada STR8 Red Code Set I. ponúka kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť. Obsahuje telovú vôňu a sprchovací gél. Dezodorant STR8 Red Code Body fragrance s objemom 75 ml sa ukrýva v temne čiernom sklenenom flakóne s praktickým rozprašovačom. Jeho výrazná drevito-ovocná vôňa je určená pre moderných a energických mužov, ktorí sa neboja pocitov a emócií. Kompozícia sa otvára sviežimi ovocnými a korenistými tónmi, ktorým dominuje ananás a kardamóm. Srdce rozochvieva príjemná levanduľa s pelargóniou a aromatickým jazmínom. Mužný ráz dodáva bylinný tymián. Základ sa potom nesie v znamení jedle, jantáru a fazule Tonka. Nechajte sa uniesť a načerpajte sviežosť a energiu od príjemnej mužnej vône.

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady pre mužov STR8 Red Code Set   I.

  • Darčeková kazeta pre mužov od obľúbenej značky STR8 s dezodorantom a sprchovacím gélom
  • Pánsky dezodorant STR8 Red Code Body fragrance v dizajnovom čiernom flakóne s rozprašovačom
  • Príjemne pleť osviežuje drevito-ovocnou vôňou
  • Sprchovací gél STR8 Red Code navodzuje príjemný pocit čistoty a sviežosti
  • Dôkladne čistí pokožku celého tela a dodáva jej mužnú drevito-ovocnú vôňu

Zloženie vône:
Hlava: ananás, morské tóny, grapefruit, kardamóm
Srdce: levanduľa, pelargónia, jazmín, tymián
Základ: jantár, jedľa, fazuľa Tonka

Získajte dokonalý pocit sviežosti a čistoty pomocou sprchovacieho gélu STR8 Red Code

Pánsky sprchovací gél STR8 Red Code s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju nečistôt. Skvele sa o ňu stará, dodáva jej hydratáciu a navodzuje pocit sviežosti a čistoty. Nádherný pocit osvieženia umocňuje mužná drevito-ovocná pánska vôňa, ktorá jemne parfumovaný sprchovací gél spája s pánskou toaletnou vodou z rovnakej série. Použitie tohto sprchovacieho gélu je preto ideálne práve pred aplikáciou toaletnej vody STR8 Red Code, aby prevoňaná pokožka celého tela vôňu parfumu dokonale podporila. Nechajte sa uniesť vôňou pre moderných a energických mužov a zároveň rozmaznávajte svoju pokožku.  

Obsah sady:

  • Dezodorant STR8 Red Code Body fragrance s objemom 75 ml
  • Sprchovací gél STR8 Red Code Shower gél s objemom 250 ml

Zloženie dezodorantu:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium sulfate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 61570, CI 19140, CI 47005


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 RED CODE Box II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Box II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 RED CODE Box II..
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií