MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TAG Heuer Connected

Zobraziť katalóg
TAG Heuer Connected
Smart hodinky odolné proti vode i prachu s Android Wear
Kód:  KHO8398

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TAG Heuer Connected

Švajčiarska spoločnosť TAG Heurer, ako preslávený výrobca klasických hodiniek, prichádza na trh so špičkovými inteligentnými hodinkami s modelovým označením Connected. Tento model inteligentných hodiniek sa úplne odlišuje od väčšiny zariadení na trhu. Hoci sú postavené na najnovšiu verziu Android Wear, tak sú kompatibilné nielen so systémom Android, ale aj iOS. Vďaka tomu môžete hodinky vybaviť tisíckami aplikácií, ktoré sú dostupné na Google Play a Apple Store.

Naladené pre dotyk

TAG Heuer Connected majú 1,5-palcový plnofarebný multidotykový displej krytý zafírovým sklíčkom, ktoré zaručuje dokonalú ochranu za každej situácie. Rozlíšenie LTPS displeja je 360 × 360 pixelov s jemnosťou 240 ppi. Najväčšia výhoda, ktorú ako používateľ ihneď oceníte, je špeciálna TFT vrstva zaručujúca perfektnú čitateľnosť displeja aj na priamom slnečnom svetle.

Čím sú jedinečné

  • značka - tradičný výrobca hodiniek TAG Heuer sa pustil aj do výroby inteligentných hodiniek
  • dizajn - úplne originálne vyhotovenie, ktoré sa úplne odlišuje od konkurencie a je inšpirované prémiovým radom
  • materiály - zafír alebo titán hovorí za všetko
  • vodotesnosť - štandard IP67 nemajú len tak každé hodinky
  • displej - rozlíšenie 360 × 360 obrazových bodov a výnimočná viditeľnosť na slnku

Inovatívne vyhotovenie

Púzdro s hrúbkou iba 12,8 mm je titánové a disponuje certifikáciou IP67, teda štandardom doteraz nevídaným vo svete inteligentných hodiniek. Okrúhle púzdro je dizajnovo čisté a neobsahuje žiadne rušivé elementy, aby tiež nie, keď hodinky sú inšpirované prémiovým radom TAG Heuer Carrera Calibre. Pravej strane patrí tradične tlačidlo s logom výrobcu, na ľavej nájdeme mikrofón. Luneta je vybavená precízne vyrytými číslicami.

Rýchly procesor Intel

Srdcom hodiniek je dvojjadrový procesor Intel, ktorý za normálnych situácií pracuje na frekvencii 500 MHz, avšak jeho výkonnostnou hranicou je až hodnota 1,6 GHz. Zdatne mu sekunduje operačná pamäť s veľkosťou 1 GB. Vnútorné úložisko je pripravené pojať až 4 GB dát. Batéria s kapacitou 410 mAh sľubuje výdrž až 25 hodín. Hodinky možete navyše nabíjať bezdrôtovo.

5 dôvodov prečo zakúpiť TAG Heuer Connected

  • kompatibilita s Android a iOS
  • výkonný procesor
  • prémiové materiály
  • vysoká odolnosť proti poškodeniu a vode
  • nízka hmotnosť

Široká kompatibilita

Na internet sa pripojíte prostredníctvom WiFi 802.11b/g/n. Komunikáciu s vaším smartfónom zabezpečí bluetooth 4.0 BLE. Komunikujú so všetkými telefónmi, ktoré sú vybavené technológiou bluetooth a operačným systémom Android alebo iOS. Nechýba ani gyroskop či senzor náklonu.

Sú skutočne jedinečné

K hodinkám sú dostupné gumové remienky v siedmich farebných variantoch. Okrem iného sa hodinky chvália jedinečnými ciferníkmi inšpirovanými klasickými modelmi značky, ktoré pri iných značkách v žiadnom prípade nenájdete a tiež niekoľkými mikroaplikáciami určenými len pre tento model.

 

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
24,51 h (1,02 d) Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
52 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
24,51 h (1,02 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pro informaci, mel jsem ty hodinky v ruce v Dubaji, co se tyce designu jsou fantasticke, co se tyce funkci a vydrze tak moc ne. Dle meho nazoru alternativni hodinky v nabidce budou mit lepsi funkce nez tyto. Tyto hodinky jsou pro toho, kdo se chce proste lisit od ostatnich. Cena v Emiratech byla 5400 Dirhamu, 1470$

hodinky sa uz dlhsiu dobu predavaju, kedy ich budete mat dostupne prosim ?

Diskusia a poradňa k TAG Heuer Connected
Príslušenstvo pre TAG Heuer Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAG Heuer Connected. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TAG Heuer Connected.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií