PET PET

TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink

Zobraziť katalóg
TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink
4,8 425 hodnotení
Kefa na vlasy rozčesávacia a cestovná, na detské vlasy a všetky typy vlasov, plastové štetiny
Variant
Kód:  KSPO525 Produktové číslo:  5060173370657
TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink Predaj skončil

TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink

Doprajte svojim vlasom perfektnú starostlivosť aj na cestách. Pomôže vám k tomu kefa Tangle Teezer Compact, ktorej súčasťou je tiež plastový kryt. Ten zabráni nežiaducemu ohýbaniu štetiniek, ku ktorému by mohlo v kabelke alebo inej batožine ľahko dôjsť. Kefa má navyše kompaktné rozmery, takže ju môžete vziať so sebou naozaj kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Kefa Tangle Teezer má špeciálne pružné štetiny, ktoré sa ohnú nad zauzleným miestom, a tak zamedzí bolestivému rozčesávaniu
  • Česanie vlasov bude jednoduchšie a pohodlnejšie
  • Vaše vlasy budú po použití hebké na dotyk a žiariace zdravím
  • Plastová kefa skvele padne do každej ruky
  • Kompaktné prevedenie sa ideálne hodí na najrôznejšie cesty
  • Nesmie chýbať ani plastový kryt, ktorý zabráni deformácii štetiniek vo vašej taške
  • Je vhodná pre všetky typy vlasov

Tá pravá kefa pre zdravé a šetrné rozčesávanie

Ak sa vám často zamotávajú vlasy a vy si už neviete dať rady, ako ich ľahko a bezbolestne rozčesať, potom je pre vás táto kefa ako stvorená. Má špeciálne pružné štetiny, ktoré sa vždy počas rozčesávania ohnú nad každým uzlíkom vo vlasoch. Tak zaistí šetrné rozčesávanie aj pre tie najzamotanejšie vlasy. Česanie bude teraz naozajstná zábava, pretože vlasy zostanú presne tam, kde potrebujete. Po dlhodobom používaní sa dostavia výsledky v podobe krásnych, zdravých a pevných vlasov, ktoré vám bude každý závidieť. 

Vezmite svoj Tangle Teezer aj na cesty

Tento skvelý pomocník je tvarovaný presne tak, aby padol do každej dlane. Má kompaktné rozmery, je teda ideálny na cestovanie. Preto tiež v balení nájdete plastový kryt, ktorý ochráni štetiny pred zničením v akejkoľvek batožine. Samozrejmosťou je originálny a štýlový dizajn, s ktorým kefa zaujme nielen vás, ale aj vaše okolie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TANGLE TEEZER Compact Hello Kitty Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TANGLE TEEZER Compact - Hello Kitty, rózsaszín.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií