PET Protiplnění

VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml

Zobraziť katalóg
VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml
Depilačný krém vhodný na oblasť podpazušia, paží, nôh a bikín, s upokojujúcim účinkom
Kód:  DEP034s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml Predaj skončil

VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml

Aj pre pánov je tu skvelý spôsob, ako sa efektívne zbaviť chĺpkov. S depilačným krémom Veet Men do sprchy ľahko a rýchlo dosiahnete dokonale hladkej pokožky. Krém stačí naniesť na pokožku, nechať krátko pôsobiť a zmyť za pomoci hubky. Výsledok bezbolestnej depilácie vás úplne nadchne a holeniu dáte raz a navždy zbohom. Krém pokožku navyše hydratuje až po dobu 24 hodín. Vďaka účinnému depilačnému krému Veet sa budete cítiť skvele a užívať si každý deň naplno.

Kľúčové vlastnosti depilačného krému do sprchy Veet Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml

  • Depilačný krém Veet Men do sprchy efektívne zbavuje chĺpkov
  • Sprchový krém hydratuje pokožku až po dobu 24 hodín
  • Prípravok je vhodný pre citlivú pokožku
  • Jednoduché a rýchle použitie krému
  • Balenie obsahuje jemnú hubku na odstránenie krému z pokožky
  • Vhodný pre mužov i ženy
  • Výhodné balenie

Použitie:
Rovnomerne naneste krém mäkkou farebnou časťou hubky na suchú pokožku tak, aby pokrýval všetky nežiaduce chĺpky. Umyte si ruky a nechajte krém 2 minúty pôsobiť. Teraz sa môžete osprchovať tak, ako ste zvyknutí. Odporúčame prvé 3 minúty neoplachovať krém priamym prúdom vody. Po 5 minútach od aplikácie krému vyskúšajte, či už idú chĺpky ľahko odstrániť. Ak áno, môžete krém zotrieť bielou stranou hubky (prípadne farebnou stranou na citlivejšie partie). V prípade silnejších chĺpkov možno nechať krém pôsobiť ďalších 5 minút. Maximálna celková doba pôsobenia by nemala presiahnuť 10 minút. Zvyšky krému dôkladne opláchnite vodou a osušte. Po použití nezabudnite hubku dôkladne prepláchnuť a nechať uschnúť. Tubu so zvyškom krému dobre uzavrite, aby nedošlo k jeho vysychaniu.

Zloženie:
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerín, CP/Hexadecene Copolymer, Padrum, Magnensium Trisilicate, Pottasium Hydroxide, Propylene Glycol, lítium, Magnesium Sodium FX, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium gluconate, Acrylates Copolymer, CI 77891.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií