AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VEET Studené voskové pásky na citlivú pokožku 40 ks

Zobraziť katalóg
VEET Studené voskové pásky na citlivú pokožku 40 ks
4,2 27 hodnotení
Depilačné pásiky na podpazušie a nohy, vhodné na citlivú pokožku, účinok: upokojujúci - 0,30 €/ks
Kód:  DEP010 Produktové číslo:  8594002689797

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VEET Studené voskové pásky na citlivú pokožku 40 ks Predaj skončil

VEET Studené voskové pásky na citlivú pokožku 40 ks


Woolite Extra Color 4,5 l

Studené voskové pásiky Veet pre citlivú pokožku

Sú ideálnym riešením, ako citlivú pleť zbaviť nežiaducich chĺpkov. Sú účinné už od dĺžky 1,5 mm, takže vaša pleť môže byť stále dokonale hladká a jemná. Ďalšou výhodou je, že dorastajúce chĺpky budú o poznanie redšie a jemnejšie, a aj vaša pleť vydrží dlhšie hladká oproti holeniu žiletkou.

40

ks

obrúsok

Woolite Color Boost

Dlhotrvajúci výsledok

Pri depilácii studenými voskovými pásikmi dochádza k vytrhnutiu chĺpkov aj s korienkami, čo výrazne predlžuje dobu ich dorastania. Chĺpky navyše dorastajú oveľa redšie a jemnejšie.

Barevné oblečení

Jednoduché a rýchle použitie

Používania studených voskových pásikov sa nemusia báť ani začiatočníci, pretože je vďaka prúžku Easy Strip veľmi jednoduché a rýchle. Pásiky môžete použiť na celé telo vrátane podpazušia a slabín. Na aplikáciu nepotrebujete vodu ani zdroj tepla, a môžete ich tak použiť kdekoľvek.

Ochrana vláken

Zloženie pre citlivú pleť

Extra šetrné zloženie je ohľaduplné k pokožke a obsahuje prírodné ingrediencie – Aloe vera a vôňu lotosového kvetu .

Ako používať Studené voskové pásiky Veet?

Woolite gel použití

Voskové pásiky najskôr zohrejte trením v dlaniach. Potom pásiky odlepte a priložte ich na suchú a čistú pokožku. Dôkladne pritlačte. Voskový pásik strhnite proti smeru rastu chĺpkov. Na záver zvyšky vosku odstráňte priloženým obrúskom Perfect Finish.

Objavte aj ďalšie Voskové pásiky značky Veet

Pre citlivú pokožku

Woolite Extra Complete

Studené voskové pásiky pre citlivú pokožku sú obohatené o prírodné ingrediencie, ako je Aloe vera a vôňa lotosového kvetu. Vašu pokožku dokonale hydratujú a nedráždia.

S Arganovým olejom

Woolite Delicate

Voskové pásiky z radu Veet Natural dôkladne odstránia chĺpky a vďaka aloe vera a arganovému oleju zanechajú pokožku hydratovanú až na 24 hodín.

Bikiny a podpazušie

Woolite Pro Care

Pre citlivú pokožku v oblasti bikín a podpazušia zvoľte práve tieto pásiky. Obsahujú vitamín E a mandľový olej. Vašu pleť tak zanechajú hebkú a bez chĺpkov po celé týždne.

Na tvár

Woolite Extra White Brilliance

Na nežiaduce chĺpky nad hornou perou, na tvári či brade použite špeciálne pásiky Veet s prúžkom na tvár. Šetrne ich odstránia a vďaka obsahu vitamínu E a mandľového oleja zanechajú pleť zamatovo hladkú a hydratovanú.

Elektrická depilačná sada

Woolite Pro-care

Vďaka elektrickej depilačnej sade Veet Easy Wax si môžete dopriať depiláciu horúcim voskom v pohodlí domova. Tepelná jednotka, ktorá je zároveň aplikátorom, umožňuje rýchle a jednoduché nanášanie. Vďaka svojej tekutej konzistencii vosk zachytí aj tie najkratšie a najjemnejšie chĺpky.Užite si skvele hladkú pokožku až na 4 týždne.

Depilačné krémy

Woolite Pro-care

Depilačné krémy predstavujú najbezpečnejšie a úplne bezbolestné odstránenie chĺpkov. Vďaka tomu, že nedochádza k zrezaniu chĺpkov, ako v prípade holenia, chĺpky dorastajú jemnejšie a svetlejšie. Ošetrujúce zloženie hydratuje vašu pokožku až na 24 hodín.

Voskové pásiky

Woolite Black kapsle

Ich použitie je také jednoduché, že ho zvládne aj úplný začiatočník. Studené voskové pásiky je možné použiť kedykoľvek a kdekoľvek a výsledok depilácie je dlhotrvajúci. K dostaniu v rôznych variantoch, vrátane toho na tvár či citlivú pokožku .

Elektrický zastrihávač

Woolite Pro-care

Bezbolestné riešenie na skracovanie a tvarovanie ochlpenia na chúlostivých častiach tela, vr. intímnych partií, podpazušia či tváre. Navyše v atraktívnom bielo-ružovom vyhotovení a so 4 nadstavcami. Náš najpredávanejší výrobok Veet – tisíce zákazníkov sa nemôžu mýliť.


Dotyk hebkosti.

Veet je svetový odborník na depiláciu a epiláciu, ktorú je možné vykonávať bezpečne a efektívne v pohodlí domova. Prípravky aj depilátory Veet sú vysoko kvalitné, účinné, dermatologicky testované a šetrné aj k citlivej pokožke, preto sa na ne spoliehajú tisíce žien rôznych vekových kategórií. Zatočte raz a navždy s nevzhľadnýmichĺpkami apochváľte sa hodvábne hladkou a precízne upravenou pokožkou.

Zloženie voskových pásikov: Trietylén glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyetylén, parfém, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate

Zloženie ošetrujúcich obrúskov: Paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfém, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil


Parametre a špecifikácia

Typ
Pásik Hotovo!
Použitie
Podpazušie, Nohy Hotovo!
Typ pokožky
Citlivá Hotovo!
Účinok
Upokojujúci Hotovo!
Účinné látky
Mandľový olej, Vitamín E Hotovo!

Použitie

Typ
Pásik Hotovo!
Použitie
Podpazušie, Nohy Hotovo!
Typ pokožky
Citlivá Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Upokojujúci Hotovo!
Účinné látky
Mandľový olej, Vitamín E Hotovo!

Kusy, objem

Kusov v balení
40 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VEET Studené voskové pásky na citlivú pokožku 40 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET Studené vosk. pásky pro citlivou pokožku 40 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (40 db).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií