AD květen univerzal Opaľovacie prípravky

WELEDA Rozmarínové vlasové tonikum 100 ml

Zobraziť katalóg
WELEDA Rozmarínové vlasové tonikum 100 ml
4,5 2 hodnotení
Vlasové tonikum – je určené k dennej starostlivosti o pokožku hlavy, zlepšuje jej prekrvenie, udržiava vlasy hebké a navracia im vitalitu, priaznivo pôsobí proti tvorbe lupín, 100% prírodné zloženie - 136,80 €/1 l
Kód:  KSVL1611 Produktové číslo:  4001638095716 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WELEDA Rozmarínové vlasové tonikum 100 ml Predaj skončil

WELEDA Rozmarínové vlasové tonikum 100 ml

Rozmarínové vlasové tonikum WELEDA je prírodná vlasová starostlivosť Weleda s certifikáciou Natrum zaručujúca použitie prírodných ingrediencií a postupov. Tonikum neobsahuje žiadne silikóny, parabény, parfumáciu ani konzervanty. Po jeho použití sú vlasy bez zbytočného zaťaženia, krásne sa lesknú a sú zdravšie.

Toto osviežujúce vlasové tonikum je určené na každodennú starostlivosť o pokožku hlavy. Zlepšuje jej prekrvenie, udržiava vlasy hebké a navracia im lesk, vitalitu a vzdušnosť. Priaznivo pôsobí proti tvorbe lupín a vysychaniu vlasovej pokožky. Éterické oleje spolu s výťažkami z rozchodníka a listov chrenu zlepšujú výživu vlasových korienkov, podporujú rast vlasov a zanechávajú pokožku hlavy ošetrenú, vyživenú a viditeľne zdravšiu. Pri pravidelnom používaní tonikum WELEDA normalizuje obsah tuku v pokožke a odstraňuje nepríjemný pocit svrbenia.

Tonikum WELEDA sa ľahko vmasíruje do pokožky vlasov ihneď po ich umytí, ešte keď sú vlhké a nezmýva sa. Vďaka svojmu jemnému prírodnému zloženiu môžete tonikum používať každý deň. Bude po celý deň chrániť a vyživovať vašu pokožku a už po niekoľkých dňoch používania spoznáte výsledok používania tejto luxusnej vlasovej starostlivosti. Nechajte sa rozmaznávať dotykom prírody a vaše vlasy budú zdravé a krásne!

Aktívne látky:
Éterické oleje spolu s výťažkami z rozchodníka a listov chrenu zlepšujú výživu vlasových korienkov, podporujú rast vlasov a zanechávajú pokožku hlavy ošetrenú, vyživenú a viditeľne zdravšiu.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky, najmä pre suchú a poškodenú.
 

Použitie:
Tonikum ľahko vmasírujte do pokožky vlasov bezprostredne po ich umytí, kedy sú ešte vlhké. Nezmývať.

Tip:
Používajte tonikum s ostatnými výrobkami pre vlasovú starostlivosť zo série WELEDA, výsledky vašej starostlivosti budú rýchlejšie a skôr viditeľné.
 

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok
Lupiny Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Lupiny Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELEDA Rozmarínové vlasové tonikum 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Revitalising Hair Tonic 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELEDA Revitalising Hair Tonic 100 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií