Doručení zdarma Alzaboxy

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

Zobraziť katalóg
BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos
4,0 2 hodnotení
Diaľkový ovládač univerzálny bluetooth ovládač pre smartphone, 4-osý joystick, 6x akčné tlačidlá, BT 3.0, kompatibilný pre Android 5.0 a PC, 2xAAA batérie
Kód:  BeeVR102a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

BeeVR Stratos otvára vo virtuálnej realite novú dimenziu zážitku.

Univerzálna Bluetooth Gamepad BeeVR Stratos je dostupný ovládač nielen pre aplikácie vo virtuálnej realite. 4-osý joystick a 7 akčných tlačidiel. Kompatibilný s Android, iOS (obmedzená!), PC. Napájanie pomocou 2 × AAA batérie (nie je súčasťou balenia)

Padne ako uliaty.

BeeVR Stratos je navrhnutý tak, aby aj pri niekoľkohodinovom používaní netrpela ani Vaša ruka, ani Vaše prsty. Oproti klasickým bluetooth ovládačom sa vyznačuje precíznym ergonomickým tvarovaním, ktorý dokonale padne do Vašej ruky.

Spracovanie? Precízne!

BeeVR Stratos je cenovo veľmi dostupný bluetooth ovládač. Priaznivá cena však nie je dôvodom pre nekvalitné spracovanie a lacné materiály. V BeeVR veríme, že aj za priaznivú cenu môžu zákazníci dostať veľmi kvalitný produkt, s ktorým budú dlhodobo spokojní. BeeVR Stratos je preto vyrobený z húževnatého ABS plastu. Tento typ plastu zaručuje dlhodobú životnosť všetkých komponentov a odolnosť voči náhodným pádom či iným nepríjemnostiam.

BeeVR Stratos si rozumie. 

BeeVR Stratos nie je ovládač, ktorý je svojou funkčnosťou obmedzený iba na VR. Tento výkonný ovládač možno spárovať tiež so SmartTV, tabletom, PC, Mac, iOS (obmedzene) či akýmkoľvek iným zariadením, ktoré podporuje ovládanie pomocou bluetooth ovládačov. (Protokol BT 3.0)


vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Kompatibilita

BeeVR Stratos je kompatibilný so všetkými telefónmi s Android 4+, s PC s Win 7+, MacOS, Android TV, SmartTV. POZOR! Tento ovládač je v obmedzenej miere kompatibilný s operačným systémom iOS (iba ovládanie hlasitosti a prepínanie skladieb)

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Použitie

Vďaka bohatej tlačidlovej a funkčnej výbave možno tento ovládač použiť na ovládanie hier vo VR (Android a iOS), pre ovládanie hier na PC či Mac, ovládanie SmartTV či AndroidTV, pre všeobecné ovládanie telefónov a tabletov (funkcia myši, prepínanie skladieb, ovládanie hlasitosti atp.).

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Podpora

BeeVR nie je značka. Je to filozofia. Preto ponúka online či telefonickú podporu k produktom takmer 24 hodín v pracovné dni. Neviete si s produktom rady? Jednoducho sa nám ozvite! Všetky otázky zodpovieme najneskôr do 2 hodín.


Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny bluetooth ovládač - gamepad
  • 4-osý joystick a 7 akčných tlačidiel
  • Špičková ergonómia a kvalitné spracovanie
  • Napájanie pomocou 2× 1,5 V AAA batérií (nie je súčasťou balenia)
  • Kompatibilný s Android 4+, Win 7+, MacOS, iOS (obmedzene!), Android TV a SmartTV
  • Výdrž až 40 hodín
  • Dosah až 10 m
  • Protokol Bluetooth 3.0

Obsah balenia

  • Bluetooth ovládač BeeVR Stratos
  • Návod na použitie CZ
 

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Šírka
116 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Rozmery

Šírka
116 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!
Hĺbka
13,5 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
34 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Počet tlačidiel
7 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií