AD homeoffice AD homeoffice

BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT
Set spotrebičov trouby a indukční desky, TROUBA: A, objem 71l, gril, Booster, 3D pečení, dveře Soft Close, rozmrazování, udržení teploty, 3 skla dvířek, celoskleněné vnitřní dveře s NANO úpravou, katalytické čištění, 3x teleskopický výsuv, vnitřní osvětlení, 82 programů Beko Chef, dotykové ovládání , USB, DESKA: 4 varné zóny, IndyFlex (2 levé zóny lze použít sammostatně nebo dohromady), Booster, časovač, ovládání dotykové s Touch Sliderem
Kód:  BEKOSE05 Stránky výrobcu
BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT Predaj skončil

BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT

Set rúry a varnej indukčnej dosky je skvelou voľbou do každej kuchyne. Rúra ponúka rad špeciálnych funkcií a výhod, ktoré uľahčia gazdinkám prácu a pokrmom dodajú lahodnú chuť. Indukčná doska zaistí rýchle a úsporné varenie, ktoré šetrí čas i energiu. Moderný vzhľad setu je doplnený praktickými funkciami, ktoré z vášho varenia urobia relaxačnú záležitosť. Kúpte si pomocníka do kuchyne, vďaka ktorému vás bude varenie a pečenie baviť!

Vlastnosti rúry a varné dosky

  • Rúra má energetickú triedu A
  • Objem rúry je 71l
  • Disponuje grilom a funkciou Booster
  • Funkcia 3D pečenie a rozmrazovanie
  • Dvere Soft Close a funkcia udržania teploty
  • Dvierka majú 3 sklá a celosklenené vnútro s NANO úpravou
  • Rúra má katalytické čistenie a vnútorné osvetlenie
  • Má 3 teleskopické výsuvy
  • Obsahuje 82 programov Beko Chef
  • Rúra má dotykové ovládanie a USB
  • Varná doska má 4 varné zóny
  • IndyFlex (2 ľavé zóny dosky možno použiť samostatne alebo spolu)
  • Funkcia Booster a časovač dosky
  • Dotykové ovládanie dosky s Touch Slider

Vstavaná rúra na pečenie

Vstavaná rúra BEKO BIMT 22400 MCS disponuje otočným grilom a infragrilom. Má tri teleskopické výsuvy, ktoré uľahčia kontrolu pečených pokrmov alebo ich podlievania. Rúra umožňuje využitie série programov, medzi ktorými je statické pečenie, statické pečenie s ventilátorom, teplovzduch, 3D pečenie, pečenie Pizze, gril s ventilátorom, gril, nízkoteplotný gril, dolný ohrev, udržiavanie nastavenej teploty, rozmrazovanie alebo eco pečenie s ventilátorom. Súčasťou rúry sú plechy na pečenie. Kúpte si rúru, s ktorou bude pečenie radosť!

Indukčná varná doska

Vstavaná sklokeramická doska s indukciou BEKO HII 64400 AT ponúka rýchle a jednoduché varenie. 4 varné zóny a funkcia BOOSTER pre rýchly ohrev sú opatrené senzorovým dotykovým ovládaním. Ukazovatele zvyškového tepla vás po varení upozornia, ktoré zóny sú ešte horúce. Poistka proti pretečeniu zaistí okamžité vypnutie dosky po pretečení hrnca a ochráni tak vašu podlahu pred znečistením. Pomocou detského zámku môžete varnú dosku uzamknúť a zabrániť tak deťom v manipulácii s ovládačmi. Indukčná doska je praktickým pomocníkom, s ktorým uvaríte rýchlo a chutne!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, platí na toto zboží záruka 5 let, kterou Belo poskytuje?

Má indukční deska v tomto setu funkci IndyFlex? Na fotografii je zřejmě vyobrazená deska jiná, než samostatně prodávající kus. https://www.alza.cz/beko-hii-64505-fht-d4320328.htm?o=1 Děkuji

Diskusia a poradňa k BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT
Príslušenstvo pre BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 25801 XMS + BEKO HII 64505 FHT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií