AD elektro Star Wars

BEKO HCA 62640 B

Zobraziť katalóg
BEKO HCA 62640 B
Digestor komínový, 249 - 537 m3/hod., hlučnosť 55 - 71 dB, 3 rýchlosti, 2x LED osvetlenie, možnosť recirkulácie, kovový tukový filter, farba čierna/antikoro
Kód:  BECHL17d Produktové číslo:  HCA62640B Stránky výrobcu

BEKO HCA 62640 B

Moderný a vysokovýkonný komínový digestor od popredného výrobcu BEKO zabezpečí, aby bolo ovzdušie vo vašej kuchyni vždy čisté a bez nepríjemných pár aj zápachov. Ojedinelý spotrebič vás zaujme nielen nižšiou energetickou spotrebou, ale aj elegantným ovládacím panelom. Digestor tak môžete ľahko a rýchlo nastaviť iba dotykom. Prednosťou je aj úplne inovatívny a sofistikovaný dizajn v čiernej farbe s antikorovým komínom. Jedinečné vyhotovenie dodá spotrebiču luxusný vzhľad, a preto skvele vynikne v každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s recirkuláciou vzduchu
  • 3 rýchlostné stupne odvetrávania
  • Dotykový ovládací panel na rýchly prístup a nastavenie
  • Energeticky úsporné LED osvetlenie
  • Kovový tukový filter, ktorý je možné umyť v umývačke
  • Mimoriadny dizajn v čiernom vyhotovení s antikorovým komínom

Vysoký výkon, nízka hlučnosť, príjemné LED osvetlenie aj funkcie recirkulácie

Odsávač pár vám ponúkne tri rôzne rychlostné stupne s výkonom v rozpätí od 249 až do 537 m3 za hodinu na maximálne rýchle a efektívne odvetrávanie. Poteší vás tiež veľmi nízka hladina hluku, len 71 dB pri maximálnom výkone. Dve energeticky úsporné LED žiarovky dokonale osvetlia pracovnú plochu a vytvoria príjemné kuchynské prostredie. Využiť môžete aj praktickú funkciu recirkulácie, kedy je vzduch zbavovaný nepríjemných pár a zápachov a potom opäť vrátený späť do miestnosti. Na recirkuláciu je však nutné doobjednať uhlíkový filter UF-11. Digestor je ďalej vybavený kovovým tukovým filtrom, ktorý možno v prípade potreby umyť v umývačke.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
36,5 × 59,6 × 38,6 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nakolko by som chcel dany digestor pouzit v kuchyni bez sachty, tzn. s recirkulaciou, je mozne k nej doobjednat uhlikove filtre? Aky uhlikovy filter ide do tohto modelu? Dakujem velmi pekne.

Diskusia a poradňa k BEKO HCA 62640 B
Príslušenstvo pre BEKO HCA 62640 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCA 62640 B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií