PET PET

BEKO HCF91531X

Zobraziť katalóg
BEKO HCF91531X
Digestor – komínový, 608m3/hod, hlučnosť 62 dB, 3 rýchlosti, odťah 15cm alebo recirkulácia, 2× LED osvetlenie, 2 tukové filtre, šírka 90cm
Kód:  BCWB05d Produktové číslo:  HCF91531X Stránky výrobcu

BEKO HCF91531X

Doprajte si pohodlie a nadobro sa zbavte nepríjemného zápachu vo vašej kuchyni! Extrémne výkonný odsávač pár BEKO HCF91531X so šírkou 90 cm sa okrem výkonu môže pochváliť aj kvalitným vyhotovením. Ľahko a rýchlo odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktoré vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak len ťažko vyvetrali. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z antikorovej ocele. Filtrovanie zaisťuje dvojica tukových filtrov (vhodných aj na umývanie v umývačke) a jeden uhlíkový filter. Na ideálne prispôsobenie výkonu má digestor celkovo tri stupne výkonu. Najvyšší z nich ponúka neuveriteľný výkon 608 odsatých kubických metrov za hodinu.

Kľúčové vlastnosti

  • Spätná klapka zaistí väčšiu úsporu
  • Úsporné LED žiarovky s dostatočným celkovým výkonom na zaistenie kvalitného osvetlenia
  • Automatické čistenie vzduchu
  • Ukazovateľ čistoty filtra
  • Elektronická regulácia - soft touch dotykové ovládanie
  • Dva tukové filtre

Kvalitné spracovanie na prvom mieste

V odsávači je dvakrát nainštalovaný tukový filter, ktorý je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. To znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť míňať nemalé čiastky na nový filter. Digestor je vyrobený z univerzálnej antikorovej ocele, takže svojím dizajnom zapadne do každej domácnosti a stane sa spoľahlivým spoločníkom pri varení. Aj napriek vysokému výkonu bola hladina hluku potlačená na príjemných 66 dB, takže vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké je zapojení do elektrické sítě? přes zásuvku nebo je nutné zapojení elektrikářem?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na barvu použitého skla. Zda je čiré nebo nějak zabarvené (např. kouřové, černé...atd.) Děkuji

Diskusia a poradňa k BEKO HCF91531X
Príslušenstvo pre BEKO HCF91531X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCF91531X.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií