AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO WTV8744CSXWAT

Zobraziť katalóg
BEKO WTV8744CSXWAT + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,0 2 hodnotení
Práčka s predným plnením .
Kód:  BEPR94 Produktové číslo:  7178041800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO WTV8744CSXWAT

Výkonná práčka s predným plnením BEKO WTV8744CSXWAT je ideálny pomocník do vašej domácnosti. Patrí do energetickej triedy A+++ (-10 %), takže šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie. Dokáže vyprať až 8 kg bielizne, takže je vhodná aj do početnejších rodín. Práčka BEKO vám ponúka 16 programov, vďaka ktorým bude pranie úplná hračka. Využiť môžete niekoľko praktických funkcií ako je napríklad čistenie bubna, predpieranie, extra plákanie a mnoho ďalších. Nechýba ani detská poistka a prehľadný LCD displej.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením BEKO WTV8744CSXWAT

  • Výkonná práčka s predným plnením bielej farby
  • Patrí do energetickej triedy A+++ (-10 %)
  • Dokáže vyprať až 8 kg bielizne
  • Kvalitný invertorový motor ProSmart
  • Spredu plnená práčka BEKO vám ponúka 16 programov
  • Detská poistka a LCD displej
  • Program AirTherapy sa postará o sviežu bielizeň
  • Možnosť pridať zabudnutú bielizeň
  • Veľký priestor na vkladanie a vyberanie bielizne
  • Program na ručné pranie a šport
  • Špeciálny bubon AquaWave na šetrné pranie
  • Automatický program
  • Práčka BEKO WTV8744CSXWAT ponúka program na vlnu
  • Automatický reštart pri výpadku elektrického prúdu
  • Aqua Fusion na 100 % využitie pracieho prostriedku


AirTherapy na sviežosť a čistotu bielizne

Spredu plnené práčka BEKO WTV8744CSXWAT je vybavená funkciou AirTherapy s fúkaním teplého vzduchu. Vďaka nemu počas polhodiny odstránite z inak čistého oblečenia nepríjemné pachy. Dokáže vám aj zachrániť oblečenie pred pokrčením, keď ho po skončení prania nemôžete hneď vybrať z práčky. Postará sa takisto aj o čistotu práčky. Pokiaľ do práčky dáte 1 kg bielizne, dokáže ho vysušiť tak, že si ho môžete rovno obliecť.

Pridajte zabudnutú bielizeň do práčky BEKO WTV8744CSXWAT

Zabudli ste do práčky BEKO WTV8744CSXWAT vložiť bielizeň, ktorú ste medzitým našli? Máme pre vás skvelú správu. Nemusíte čakať na ďalšie pranie a jednoducho ju pridáte k ostatnej. To všetko vďaka modernej funkcii AddXtra, ktorá umožňuje pri vybraných programoch pridať bielizeň.

Veľký priestor na vkladanie a vyberanie bielizne

Spredu plnená práčka BEKO WTV8744CSXWAT disponuje XL dverami s priemerom 34 cm, vďaka ktorým máte väčší priestor pri vyberaní a vkladaní bielizne do práčky. Nemusíte sa tak báť, že by dverami neprešli väčšie kusy oblečenia, či deky a plachty.

Program na ručné pranie

O niektoré druhy tkanín ako napríklad hodváb, či kašmír je nutné sa starať veľmi opatrne. Práčka BEKO WTV8744CSXWAT vám so všetkým pomôže. Disponuje totiž programom na ručné pranie, ktorý je upravený tak, aby šetrne odstránil nečistoty z najjemnejšej bielizne, bez poškodenia a s perfektným výsledkom.

Program na športové oblečenie

Práčka BEKO WTV8744CSXWAT dokáže šetrne vyprať všetko športové oblečenie, dokonca aj to membránové. Funkčnosť materiálu zostáva zachovaná. Oblečenie je však šetrne zbavené všetkých nečistôt a pripravené na ďalšie športové zážitky.



Špeciálny bubon AquaWave na šetrné pranie

Nebojte sa o svoje oblečenie a obľúbené kúsky. Práčka s predným plnením BEKO WTV8744CSXWAT disponuje špeciálnym bubnom AquaWave, so špeciálnym vzorom bubna, s ktorým sa nemusíte báť ani poškodenia silonových pančúch. Bubon sa šetrne postará o dôkladné vypranie vášho oblečenia, ktoré bude vyzerať stále ako nové!

Už žiadna pokrčená bielizeň

Ak nestihnete vybrať bielizeň z práčky hneď po vypraní, nezúfajte. Máme pre vás skvelú správu. Práčka BEKO WTV8744CSXWAT je totiž vybavená automatickou ochranou proti pokrčeniu. Bubon sa po skončení prania v pravidelných intervaloch otáča po dobu až 8 hodín, aby bielizeň nezostala ležať na jednom mieste, nebola pokrčená a dala sa jednoduchšie vyžehliť.


Stále čistá pračka BEKO WTV8744CSXWAT

Práčka BEKO WTV8744CSXWAT dokáže krásne a šetrne vyprať vašu bielizeň, ale myslí aj sama na seba. Inteligentný program DrumClean je zostavený tak, aby rýchlymi a prudkými pohybmi vody odstránil všetky zvyšky prášku, nitiek a aviváže. Spredu plnená práčka BEKO WTV8744CSXWAT bude krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie.

Inteligentné senzory OptiSense

Inteligentné senzory OptiSense, práčky BEKO WTV8744CSXWAT, sa postarajú o čo najväčšiu úsporu. Senzory dokážu pri každom praní prispôsobiť množstvo vody a spotrebu energie presne na mieru vášmu oblečeniu. Zároveň bude zabezpečená kvalita a najnižšia možná spotreba.

Kvalitný invertorový motor ProSmart

Práčka BEKO WTV8744CSXWAT je vybavená kvalitným motorom, ktorý sa postará o to, aby všetko perfektne bežalo. Invertorový motor ProSmart svojím elektromagnetickým spôsobom fungovania zaručuje nehlučnú prevádzku, dlhú životnosť a zároveň nízku spotrebu. Šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie. O vašu bielizeň je vždy vynikajúco postarané.

Zafixujte práčku BEKO pomocou medzikusa

Nemáte dostatok miesta, a aj napriek tomu si chcete zaobstarať práčku, ktorá šetrí nielen energiu, ale aj váš čas? Máme pre vás skvelú správu. Práčku BEKO WTV8744CSXWAT môžete postaviť na sušičku a zafixovať ju pomocou medzikusa. Vďaka nemu môžete bez obáv umiestniť práčku s hĺbkou 54 cm aj na sušičku s hĺbkou 45 cm.

Program na každú situáciu

Práčka BEKO WTV8744CSXWAT sa šetrne postará o vaše oblečenie. Ponúka totiž programy na každú situáciu, takže určite nájdete presne to, čo práve potrebujete. Či už chcete, aby vaša obľúbená košeľa dlho vydržala, alebo aby vaše tmavé oblečenie nevybledlo, práčka BEKO si poradí naozaj so všetkým! Stačí si len vybrať.

Už nikdy viac dres špinavý od trávy

Futbal a vlastne aj iné športy sú skvelé na odreagovanie a zábavu. Čo však už zábavné nie je, je odstraňovanie škvŕn po tráve. Našťastie je práčka BEKO WTV8744CSXWAT vybavená programom StainExpert, ktorý dokáže odstrániť až 24 druhov škvŕn vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifických pohybov bubna a doby prania a namáčania. Výsledkom je čistý dres, ktorý je pripravený na ďalšiu zábavu.

Energy Hero

Spredu plnená práčka BEKO WTV8744CSXWAT je navrhnutá tak, aby spotrebovala čo najmenej energie. Šetrí teda nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie, čo je naozaj veľká výhoda. Patrí do energetickej triedy A+++ (-10 %).

Rychlý program prania za 14 minút

Ak potrebujete rýchlo vyprať svoj obľúbený kus oblečenia a mať ho pripravený na večernú oslavu, je pre vás pripravený program Xpress Super Short, ktorý dokáže vyprať až 2 kg bielizne iba za 14 minút. Než sa teda vyberiete na oslavu, máte svoje obľúbené oblečenie vyprané.

BEKO WTV8744CSXWAT ponúka program na vlnu

Aj o vaše obľúbené svetre bude dobre postarané. Certifikovaný program WoolMark slúži na pranie vlny a postará sa o to, aby ste mali svoj obľúbený sveter šetrne vypraný. Pomalými a šetrnými pohybmi vyperie sveter tak, aby si zachoval tvar a bol príjemný na dotyk.

Automatický reštart pri výpadku elektrického prúdu

Ak práve vypadol elektrický prúd, nezúfajte. Práčka BEKO WTV8744CSXWAT si zapamätá, kde pred výpadkom skončila a automaticky bude po pripojení k elektrine pokračovať. Nestane sa vám teda, že by ste museli prať odznova. Bielizeň sa tak vyperie, ako keby žiadny výpadok neexistoval.

Aqua Fusion na 100 % využitie pracieho prostriedku

Vedeli ste, že u bežných práčok uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? To sa vám s práčkou BEKO WTV8744CSXWAT nestane. Práčka je totiž vybavená AquaFusion technológiou, vďaka ktorej sa využije 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku.

Tichá prevádzka práčky BEKO WTV8744CSXWAT

Vychutnávajte si pokoj pri napínavej knižke, alebo len tak odpočívajte a nenechajte sa rušiť bežiacou práčkou. Technológia SilentTech kombinuje výnimočné odhlučnenie, inovované pohyby bubna a spolu s invertorovým motorom ProSmart sa postará o pokojnú a tichú prevádzku práčky BEKO WTV8744CSXWAT.


16 programov:
Bavlna Eco, Bavlna, Syntetika, Mini/Mini 14, Mix, Jemné, Pláchanie, Odstreďovanie, Páperové oblečenie, Košele, Hygiene+, Tmavé/Jeans, Vlna – certifikát Silver Woolmark/Ručné pranie, Outdoor/Šport, Air Refresh, Odstraňovanie škvŕn Stain Removal + možnosť nastavenia úrovne znečistenia bielizne

Rozmery:
Výška: 84 cm
Šírka: 60 cm
Hĺbka: 59 cm

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
67 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
59 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi WTV8744CSXWAT a WTV 8744 CSXWST? Dekuji

Dobrý den, zapojila jsem pracku dle návodu ale nebere si vodu. Hadice je zapojena v pořádku, když pustím kohout, voda teče. Ale do pračky nejde. Jak kdyby tomu bránila nějaká zaslepka, v návodu nic takového ale není

Dobrý den, nechá se u tohoto modelu pračky BEKO WTV8744CSXWAT změnit otevíraní dveří? Díky za info.

Diskusia a poradňa k BEKO WTV8744CSXWAT
Príslušenstvo pre BEKO WTV8744CSXWAT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV8744CSXWAT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií