Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej P&G boost

Belkin BOOST CHARGE

Zobraziť katalóg
Belkin BOOST CHARGE
Nabíjačka do auta – s USB-C, 27W, podporuje rýchlonabíjanie pre iPhone, kompatibilná so všetkými zariadeniami s USB-C konektormi, záruka na pripojené zariadenie až do výšky 1500€
Kód:  BE328g74b3 Produktové číslo:  F7U071btBLK
Belkin BOOST CHARGE Predaj skončil

Belkin BOOST CHARGE

Nabíjačku do auta Belkin BOOST CHARGE stačí zapojiť do cigaretovej zdierky a môžete dobíjať. Vhodná je napríklad pre Apple zariadenia, pretože podporuje funkciu Fast Charge, tá nabije váš iPhone do 50 % za 30 minút. Nabíjačka poskytuje rýchly univerzálny USB-C konektor, ktorý podporuje technológiu Power Delivery. Tá spozná typ pripojeného zariadenia a podľa toho upraví výstupný výkon (až 27 W). Belkin BOOST CHARGE indikuje svoju aktivitu cez LED diódu.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky do auta Belkin BOOST CHARGE s USB-C

  • Praktická nabíjačka do vozidla
  • Zapojenie do cigaretovej zdierky
  • Podpora funkcie Fast Charge, vhodná pre Apple zariadenia
  • LED indikácia aktivity
  • Nabíjačka Belkin s ochrannou proti napäťovým špičkám
  • Rýchly univerzálny USB-C konektor
  • Hlukový filter Belkin BOOST CHARGE
  • Nabíjačka s reguláciou teploty
  • Technológia Power Delivery, úprava výstupného výkonu podľa zariadenia
  • Štandardné 5/7/12 V režimy nabíjania
  • Firma Belkin ponúka záruku pre zariadenie do hodnoty 1 500 €

Nabíjačka s riadnou ochranou

Belkin BOOST CHARGE zaisťuje ochranu proti napäťovým špičkám, takže nedochádza k poškodeniu pri prepätí. Nabíjačka má aj hlukový filter a reguláciu teploty. Podporuje štandardné 5/7/12 V režimy nabíjania. Firma Belkin navyše poskytuje záruku v prípade zničenia v súvislosti s nabíjačkou, keď je pripojené zariadenie do hodnoty 1 500 €, tak vám ho opraví.


Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin BOOST CHARGE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin BOOST CHARGE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin KOSTENGÜNSTIG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin KOSTENGÜNSTIG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin BOOST CHARGE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií