AP+ nový vizuál AD homeoffice

BeNomad Batoh SEP120

Zobraziť katalóg
BeNomad Batoh SEP120
5 2 hodnotení
Batoh piknikový s príslušenstvom pre 4 osoby, izoterm prevedenie, kompletný servis pre stolovanie, 4 x lyžica, vidlička, nôž, pohárik, tanier, otvárač na fľaše s vývrtkou, nôž na syr a pečivo, 4 x látkový obrúsok, doštička, 2 x korenička, postranné odnímateľný držiak na fľašu, predné vrecko, fleece deka, rozmery batohu 40 × 40 ×22 cm, hmotnosť 2,25kg
Kód:  SPTsc1507 Produktové číslo:  SEP120

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeNomad Batoh SEP120

Už len fľašu dobrého vína stačí pribaliť do batohu a vyraziť von na čerstvý vzduch, kde lepšie chutí. Výborným pomocníkom pre priaznivcov piknikového hodovania je batoh BeNomad Batoh SEP120. Obsahuje všetko nevyhnutné pre stolovanie v prírode.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 sady príborov (nôž, vidlička, polievková lyžica)
  • 4 plastové taniere s priemerom 23 cm
  • 4 plastové poháre na víno
  • 4 textilné prestieranie
  • Plastová doštička
  • Nôž na syry a pečivo
  • 2 koreničky (na soľ a korenie)
  • Otvárač na fľaše s vývrtkou

Všetko na jednom mieste

Na piknik nemusíte vyraziť len s košom. Choďte s dobou a kúpte si moderný piknikový batoh s kompletným jedálenským setom pre 4 osoby. Hlavné vrecko na zips má termoizolačné prevedenie pre uchovanie potravín. Na jednej strane batohu nájdete postranný odnímateľný držiak na fľašu, ktorú využijú nielen milovníci dobrého vína, a na druhej strane potom fleecovou deku s nepremokavou úpravou.

Ku kvalitnému vínu patrí dobrý syr a chrumkavé pečivo. Aj s týmto piknikový batoh počíta. Preto sú jeho súčasťou tanieriky s príbory a poháre na víno. Víno otvorte otváračom a na krájanie poslúži ostrý nôž a plastová doštička. K servírovaniu potravín môžete použiť látkové prestieranie.

Materiál:
600D nylon

Rozmery:
40 × 40 × 22 cm

Hmotnosť:
2,25 kg

Farba:
čierna

 
Produktové línie: BER05 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeNomad Batoh SEP120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad Batoh SEP120. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeNomad SEP120 piknik hátizsák.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií