AD homeoffice Aplikace

BenQ W1090

Zobraziť katalóg
BenQ W1090
5 2 hodnotení
Projektor DLP, Full HD, 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 2000 ANSI lm, HDMI, VGA, S-Video, USB, reproduktory
Kód:  WX440j9 Produktové číslo:  9H.JG277.27E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ W1090

Domáci filmový Full HD projektor BenQ W1090 s ostrým obrazom, kvalitnými farbami a špeciálnym športovým režimom. Ponúka rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov, vysoký kontrast 10 000:1, svietivosť 2000 lumenov a vylepšené šesťrýchlostné RGBRGB farebné koliesko prinášajúce špičkovú kvalitu obrazu.

Špeciálny športový režim "Sport" dokáže spojiť presné podanie farieb s digitálnym vylepšením obrazu za účelom dosiahnutia mimoriadne realistických pleťových odtieňov a sviežej zelenej farby.

Vaše športové seansy a filmové večery ozvučí revolučný audio systém s 10W reproduktorom zasadeným do rezonančných zvukových komôr. BenQ W1090 v sebe ukrýva funkciu CinemaMaster Audio Enhancer, výkonný mechanizmus zdokonaľujúci digitálny zvuk využíva rovnaké algoritmy spoločnosti Waves, ako filmové štúdiá v Hollywoode.

BenQ W1090 je vysoko energeticky úsporný, vďaka režimu BenQ SmartEco vydrží až 6500 hodín.


vypnuté
BenQ W1090 Režim sport
 

Režim obrazu Sport

Režim obrazu Sport v projektore BenQ W1090 kombinuje presné vyladenie farieb s digitálnym vylepšením pre mimoriadne realistické pleťové tóny a sviežu zelenú farbu trávy. Výsledkom je ohromujúci zážitok na veľkom projekčnom plátne, umožňujúci si naplno vychutnať každú sekundu zápasu. V režime zvuku Šport počujete každý komentár hlásateľa, aj keď ste uprostred povzbudzujúceho davu fanúšikov.


vypnuté
BenQ W1090 rozlišení 1080p
 

Full HD 1080p

Zobrazte ostrý Full HD obsah v rozlíšení 1080p a užívajte si Blu-ray, videá a HD vysielania v perfektnej kvalite s vysokým kontrastom bez znižovania rozlíšení či kompresie

Šesťrýchlostné farebné koliesko

Šesťsegmentové farebné koliesko (RGBRGB) sme 6X zrýchlili a vylepšili sme tiež technológiu BrilliantColor pre maximalizáciu hĺbky farieb a rozsahu pre najčistejší obraz bez efektov dúhy.


vypnuté
BenQ CinemaMaster
 

Vďaka 10W reproduktoru umiestnenom vo zvučných zvukových komorách a technológiu BenQ Audio Enhancer od MaxxAudio bude váš zvuk DUNET za pomoci prevratných algoritmov Waves, používaných v štúdiu v Hollywoode pre dramatické vylepšenie hĺbok a výšok kvalitného stereo zvuku.


Vysoký kontrast

Domáce filmové projektory BenQ vytvárajú obraz skutočného sveta prostredníctvom vysokého kontrastného pomeru ANSI, významne prekonávajúce kontrastné pomery projektorov bez DLP, pre intenzívne čistý a ostro detailný obraz.

BenQ SmartEco

Geniálne riešenie vylepšujúce divácke zážitky a súčasne šetriace peniaze - SmartEco automaticky nastavuje jas lampy podľa obsahu pre projekciu bohatšie čierne a zvýšenie kontrastu u drobného textu a jemných detailov.


Rýchla a jednoduchá inštalácia

vypnuté
BenQ W1090 projekce
 

Projekcia na krátku vzdialenosť

Maximalizujte napätie na minimálnom priestore pomocou domácich projektorov BenQ vyžadujúcich iba 2,5 m pre projekciu fantastického 100" obrazu. Preneste zábavu veľkoplošného kina do ľubovoľnej miestnosti.

Veľký zoom pre veľký obraz

Funkcia mimoriadne veľkého zoomu maximalizuje dostupný priestor pre rad projekčných vzdialeností a zábavu na veľkej projekčnej ploche.

vypnuté
BenQ W1090 velký zoom
 

Intuitívny dizajn používateľského rozhrania

W1090 je vyrobený maximálne jednoducho pre ovládanie pomocou úplne nového samovysvetlujúceho dizajnu používateľského rozhrania, ktorý každý ľahko pochopí.


Bezdrôtová Full HD sada 2. generácie
(voliteľné zariadenie - nie je súčasťou projektora)

Bezdrôtová Full HD sada je skvelým spoločníkom domácich filmových projektorov BenQ - podporuje streamovanie nekomprimovaného obsahu 1080p, a to aj v 3D! Vďaka bezdrôtovému dosahu až 30 m prostredníctvom štyroch výkonných antén je zabezpečený krištáľovo čistý prenos obrazu, a to aj cez steny.

Jednorazové nastavenie zaisťuje automatické párovanie s projektorom, zatiaľ čo nulová latencia zaisťuje plynulé prehrávanie videa a hranie hier s prakticky nulovým oneskorením. Dynamická voľba frekvencie prepína kanály pre plynulé a rýchle streamovanie.

Disponuje 4 HDMI vstupmi pre ľubovoľný výber zdroja pomocou ovládača projektora až zo štyroch zapojených zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD rozlíšenie
  • Špeciálny režim Sport s vyladenými farbami
  • Nízka minimálna projekčná vzdialenosť - 100" z 2,5 m
  • V ECO móde dosahuje životnosť lampy až 6500 hodín
  • 10W reproduktor s BenQ CinemaMaster Audio Enhancer
  • MHL konektivita pre streamovanie zo smartphonu alebo tabletu
vypnuté
BenQ W1090 Wifi kit
 

 


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,53 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,63 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,53 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,63 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 000 h (125 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
6 500 h (270,83 d) Hotovo!
Výkon lampy
210 W Hotovo!
Hlučnosť
36 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
270 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Zoom, 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
34,6 cm Hotovo!
Výška
10,1 cm Hotovo!
Hĺbka
21,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,75 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se tento projektor připevnit na strop?

Dobry den. Ktory drziak na strop je potrebne kupit k tomuto projektoru, ked potrebujeme min 40cm dlhy drziak? Z ponuk k projektoru mi teleskopicky neponuka. Dakujem

Dobrý den,chystám se zakoupit projektor BENQ W1090 zároveň k němu potřebuji i nějakou brašnu a zde na webu není žádná která má označení že se do ní projektor vejde.Můžete mi doporučit která brašna je vhodná?Děkuji

Dobrý deň, mám záujem o tento projektor v kombinácii so stropným držiakom CONNECT IT P3. Môj problém je, že nad plánovanou projekčnou plochou je 30cm vysoký preklad, ktorý potrebujem podsvietiť. Moja otázka: dokáže w1090 s týmto držiakom( ktorý by mal mať nastaviteľný sklon 15 stupňov) dorovnať obraz v lichobeznikovom nastavení tak aby bol prirodzený? Nenašiel som vo vašej ponuke stropný držiak, ktorý by mal výšku cca 25 cm. Ďakujem

Dobrý deň, mám záujem o tento projektor v kombinácii so stropným držiakom CONNECT IT P3. Môj problém je, že nad plánovanou projekčnou plochou je 30cm vysoký preklad, ktorý potrebujem podsvietiť. Moja otázka: dokáže w1090 s týmto držiakom( ktorý by mal mať nastaviteľný sklon 15 stupňov) dorovnať obraz v lichobeznikovom nastavení tak aby bol prirodzený? Nenašiel som vo vašej ponuke stropný držiak, ktorý by mal výšku cca 25 cm. Ďakujem

Diskusia a poradňa k BenQ W1090
Príslušenstvo pre BenQ W1090 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W1090. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W1090. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W1090. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ W1090.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií