PET AP+ plus nový vizuál

Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 400W, Bluetooth 4.2, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hlasový asistent, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, diaľkový ovládač
Kód:  BEO025a1 Produktové číslo:  1666135 Stránky výrobcu
Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone Predaj skončil

Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone

BeoSound Edge Bronze Tone
Prepracovaný minimalistický dizajnový objekt

Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge dokáže prehrať úžasné hĺbky a jemné vysoké tóny, ktoré nadchnú každého hudobného fanúšika. To všetko bez akejkoľvek potreby jediného kábla! Všetko v pokoji zariadia moderné technológie WiFi a Bluetooth, dovoľujúce prehrávať skladby z adekvátne vybaveného telefónu a iných zdrojov. Výkon s hodnotou 400 W garantuje perfektné ozvučenie akejkoľvek párty. Balenie obsahuje taktiež diaľkové ovládanie, ktoré umožní jednoduché ovládanie bezdrôtového reproduktora Bang & Olufsen BeoSound Edge. Doprajete si maximálne pohodlie a skutočnú kvalitu pri počúvaní vašej obľúbenej hudby.

DIZAJN
Nadčasový kruhový dizajn prenosného reproduktora BeoSound Edge Bronze Tone

Bang & Olufsen BeoSound Edge je reproduktor s minimalistickým dizajnom. Hlasitosť prenosného reproduktora BeoSound Edge sa ovláda zatlačením z oboch smerov od ťažiska.

AKTÍVNY BASOVÝ PORT
Repro BeoSound Edge sa postará o pohodlný a naozaj hlasitý posluch

Repro Bang & Olufsen BeoSound Edge poskytuje silný a presný zážitok. Aktívny port prehráva dokonalé a silné basy pri vysokých hlasitostiach a udržuje presné basy aj pri nižších úrovniach hlasitosti.

SMEROVÁ KONTROLA ZVUKU
Hudba pre každého

So smerovým ovládaním zvuku umožňuje Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge používateľovi definovať smer, ktorým má zvuk vyžarovať. Miestnosť možno tak napríklad rozdeliť na aktívnu a pasívnu oblasť počúvania. Alternatívne si môžete zvoliť 360° zvuk, ktorý vychádza z oboch strán repráka Bang & Olufsen BeoSound Edge a zaplní celú miestnosť.

OVLÁDANIE WiFi REPRODUKTORA Bang & Olufsen BeoSound Edge
Integrovaný senzor priblíženia

Skrytý ovládací panel sa zakaždým odkryje, keď sa priblížite k WiFi reproduktoru Bang & Olufsen BeoSound Edge – takže ovládacie prvky možno vidieť iba v prípade potreby. Keď sa od Bang & Olufsen BeoSound Edge vzdialite, ovládacie prvky sa opäť stlmia a zostane viditeľný iba kvalitne spracovaný hliníkový povrch.

MULTIROOM
Prepojenie domácich reproduktorov

Pripojte reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge cez WiFi a vytvorte tak systém prehrávania hudby v každej miestnosti vášho domu. Multiroom reproduktor funguje so všetkými hudobnými službami a spojí sa dokonca aj s inými značkami reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
400 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač, iOS, Android Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
50,2 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Výška
50,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
13 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronzefarben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií