AP+ nový vizuál PET

beurer IPL6500

Zobraziť katalóg
beurer IPL6500
IPL epilátor trvalé odstránenie chĺpkov pomocou svetelných impulzov, 100000 svetelných pulzov, aplikačné plocha 3.1 cm2, počas cca 26 minút ošetríte celé telo, 3 výkonné stupne, senzor kože, použitie aj na tvár
Kód:  BEU111 Produktové číslo:  BEU-IPL6500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

beurer IPL6500

Depilátor Beurer IPL6500 je skvelým pomocníkom pre rýchle, bezpečné a dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov po celom tele, ako sú nohy, paže, podpazušie či línie bikín, použiť ho môžete aj na tvári. Vyniká svojím moderným kompaktným dizajnom ružovo-bielej farby.Funguje na princípe svetelných impulzov, ktorédeaktivujú vlasový folikul hlboko pod kožou, a je vybavený unikátnou technológiou Propulse ™. Obsahuje kazetu disponujúci 100 000 svetelnými pulzy. Aplikačná plocha 3,1 cm2 zaručuje mimoriadne rýchle ošetrenie, pre epiláciu celého tela tak budete potrebovať iba 26 minút.

hlavné prednosti

  • Dlhotrvajúci odstránenie chĺpkov po celom tele aj na tvári
  • Fungovanie na princípe svetelných impulzov
  • Unikátna technológia Propulse ™
  • Deaktivácia vlasového folikulu hlboko pod kožou
  • Integrovaný senzor pokožky
  • Integrovaný UV filter pre ochranu pleti pred UV žiarením

Bezpečné odstránenie chĺpkov

Prístroj ponúka tri výkonné stupne, pričom minimálna úroveň výkonu je ideálny pre ruky, nohy, tvár, podpazušie a triesla a. Multi-Flash je určené pre väčšie oblasti a Single-Flash pre detailné ošetrenieEpilácia pomocou pulzného svetla nie je vhodná pre prirodzene tmavšie odtiene pleti, pre väčšiu bezpečnosť je tak odstraňovač chĺpkov vybavený senzorom farby pokožky. Ďalším bezpečnostným prvkom je integrovaný UV filter, ktorý chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením.

Profesionálna starostlivosť v pohodlí domova

Depilátor je vhodný ako pre ženy, tak aj pre mužov, ktorí ho môžu použiť na odstránenie chĺpkov na prsiach a bruchu. Jeho prevádzka je zabezpečovaný napájaním zo siete. obsiahnutá technológiabola klinicky testovaná a zaručuje maximálnu bezpečnosť pri používaní v domácom prostredí. Pre dokonale hladkú pokožku s dlhodobými výsledky po dobu niekoľkých mesiacov je tento špičkový depilátor ponúkajúca profesionálnu starostlivosť tou správnou voľbou.

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre beurer IPL6500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IPL6500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer IPL6500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer IPL6500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer IPL6500.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií