AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

Zobraziť katalóg
BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit
Prípravok na bielenie zubov 2 v 1, obsahuje 14 párov bieliacich pások a bieliace pero
Kód:  ZUB957 Produktové číslo:  5020105003237

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit Predaj skončil

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

Dosiahnite dlhotrvajúceho žiarivo bieleho úsmevu z pohodlia vášho domova pomocou sady na bielenia zubov BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit. V sade je dodávané 28 bieliacich pásikov a bieliace pero. Toto dokonalé bieliace duo obsahuje bezpečné množstvo peroxidu vodíka a zaisti vám účinné profesionálne bielenie zubov. Bieliace pero je určené na predĺženie bieliaceho účinku prúžkov, napríklad na cestách či v práci. Peroxid vodíka, ktorý sa nachádza tak v pere, ako v bieliacich prúžkoch, má antimikrobiálne vlastnosti, ktoré môžu pomôcť pri liečbe orálnych chorôb, ako sú plak, gingivitída alebo krvácanie z ďasien.

Kľúčové vlastnosti sady BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

  • Sada na bielenie zubov 2 v 1
  • Nové zdokonalené pásiky na bielenie zubov v pohodlí domova
  • Na efektívne a bezpečné profesionálne bielenie zubov
  • Priložené inovatívne bieliace pero slúži na predĺženie bieliaceho účinku prúžkov
  • Sada obsahuje bezpečné množstvo peroxidu vodíka
  • BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit pre žiarivo biely úsmev
  • Ponúka profesionálne bielenie v 5 jednoduchých krokoch
  • Balenie obsahuje 28 bieliacich pásikov (14 na horné zuby a 14 na spodné zuby) a bieliace pero

Návod na použitie:
Používajte raz denne, najlepšie pravidelne, nasledujúce dni po sebe pre maximálny účinok bielenia. Pred použitím sa uistite, že sú vaše zuby suché. Otvorte fóliové vrecko obsahujúce horný a spodný bieliaci pások. Bieliace pásik priložte najskôr na spodné zuby a potom na horné zuby. Prúžky nechajte na zuboch až 1 hodinu. Odstráňte oba pásiky a opláchnite si zuby a zvyšky gélu.

Upozornenie:
Skladujte mimo dosahu detí. Výrobok nesmú používať osoby mladšie ako 18 rokov. Neprehĺtajte. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Ak dôjde ku kontaktu s očami, ihneď ich dôkladne vypláchnite vodou. Nepoužívajte, ak máte ochorenie ďasien, vredy, krvácanie z ďasien alebo citlivé zuby. Pokiaľ dôjde k podráždeniu, ihneď prestaňte používať. Bieliace pásiky sa nesmú používať počas tehotenstva a dojčenia. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte spolu so zubnými pastami Beverly Hills Formula Professional White Black Pearl Whitening a Beverly Hills Formula Professional White Sensitive Whitening.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na potenciálně snake oil produkt za 7 stovek celkem zanedbaný marketing. Miniatura roztažená na velikost produktové fotky, nulový popis, žádné informace o složení.

Prosím o uvedení výrobce. dekuji

Diskusia a poradňa k BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit
Príslušenstvo pre BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií