Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M

Zobraziť katalóg
Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M
5 1 hodnotení
Viacúčelový vysávač – prenosný, odstraňovač škvŕn, vhodný na čistenie kobercov, rohoží, čalúnenia, škvŕn od zvieracích maznáčikov, čistenie vozidiel, karavanov alebo člnov, intenzívny postrek a účinné vysávanie pomáhajú vyčistiť a vysušiť čistené miesto v jednom kroku, technológia Heatwave udrží konštantnú teplotu vody, hmotnosť 3.86 kg, hlasitosť 74dB, objem nádoby s čistou vodou 1.1l, objem nádoby na nečistoty 1.4l, dĺžka hadice 2.2m, dĺžka prívodného kábla 5m, 4 nástavce na dôkladné čistenie, 2 vzorky čistiacej formule
Kód:  BISVV717 Produktové číslo:  4720M
Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M Predaj skončil

Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M

Prenosný vysávač MultiClean Spot & Stain 4720 od Bissell vám poslúži na veľmi účinné a rýchle upratovanie, lebo v jednom jedinom kroku spája funkciu vysávania, čistenia a vysúšania. Prístroj je vhodný na čistenie povrchov, ako sú napr. koberce, čalúnenie, matrace a rohožky. Poradí si so škvrnami rôzneho druhu, čo ocenia tiež majitelia zvieracích maznáčikov. Multifunkčný vysávač od Bissell sa tak stane vaším nepostrádateľným pomocníkom nielen pri odstraňovaní škvŕn, či už budete upratovať doma alebo v aute, karavane či dokonca člne. Dlhý prívodný kábel, nízka hmotnosť prístroja, praktické držadlo na prenášanie a komfortná dĺžka hadice zaistia pohodlné upratovanie kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti vysávača Bissell MultiClean Spot & Stain 4720

  • Multifunkčný vysávač Bissell, ktorý v jedinom kroku určené miesto vysaje, vyčistí a vysuší
  • Ideálny na upratovanie a čistenie škvŕn na kobercoch, čalúnení, matracoch a rohožiach
  • Technológia Heatwave udržuje konštantnú teplotu vody
  • Dlhý prívodný kábel, hadica, držadlo vysávača a nízka hmotnosť zaručia ľahké prenášanie
  • Vysávač MultiClean Spot & Stain 4720 má 4 špeciálne nástavce
  • Vodná filtrácia a odnímateľné nádoby na vodu

Multifunkčný vysávač na odstraňovanie škvŕn od Bissell

Prenosný vysávač MultiClean Spot & Stain 4720 využijete na dôkladné čistenie rôznych povrchov aj na horšie dostupných miestach. K dispozícii vám bude príslušenstvo v podobe 4 nástavcov – nástavec s malou kefou, nástavec s veľkou kefou, posuvný nadstavec do štrbín, nástavec na čalúnenie 3 v 1. Vysávač od Bissell má odnímateľnú nádobu na čistú vodu s objemom 1,1 l a na nečistoty s objemom 1,4 l. Samotné upratovanie vám potom navyše uľahčí technológia Heatwave, ktorá udržuje konštantnú teplotu vody. V neposlednom rade vás u tohto produktu určite potešia 2 vzorky čistiacej formule.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissell MultiClean Spot & Stain 4720M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií