Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej P&G boost

BOSCH BBHF216 Readyy'y

Zobraziť katalóg
BOSCH BBHF216 Readyy'y
Tyčový vysávač na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Hladké podlahy a Mäkké povrchy, doba nabíjania 5 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 14.4 V, doba prevádzky 36 min, umývateľný filter, objem nádržky 0.4 l, kefová hubica a nabíjací adaptér, farba modrá
Kód:  BOSTV272 Produktové číslo:  BBHF216 Stránky výrobcu
BOSCH BBHF216 Readyy'y Predaj skončil

BOSCH BBHF216 Readyy'y

BOSCH BBHF216 vám umožní efektívnu prácu na upratovanie drobných nečistôt. Jeho lithium-ionový akumulátor vám zaručí na jedno nabitie 36 min vysávania. Nabitie batérie zaberie 5 h. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním budete môcť pracovať ako so stojacím vysávačom či ako s malým vysávačom do ruky, vďaka nemu sa ľahko dostanete aj k nečistotám v rohoch izieb. Vzduch z vysávača sa čistí cez umývateľný filter. Prachové nečistoty sa vysávajú do vyberateľnej nádoby, ktorú budete môcť ľahko po luxovaní vysypať do smetného koša a opäť zasunúť do vysávača.

Vynikajúce parametre tyčového vysávača BOSCH BBHF216

  • Dĺžka prevádzky 36 min, čas nabíjania 5 h
  • Li-Ion batéria
  • V balení nájdete: kefová hubica a nabíjací adaptér

Pre väčšiu efektivitu pri vysávaní dáva BOSCH BBHF216 širokú škálu pomocných nástrojov. Hubica s kefou na vysávač tvorí univerzálne príslušenstvo na bežné pucovanie malých plôch.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH BBHF216 Readyy'y
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBHF216 Readyy'y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH BBHF216. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH BBHF216. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH BBHF216.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií