Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E

Zobraziť katalóg
Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E
Set spotrebičov - vstavanej rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: A, ecoClean, smalt GranitEmail, zasúvacie gombíky, multifunkčná, 7 funkcií, elektronické hodiny, chladiaci ventilátor, sklopný gril, DOSKA: 16 stupňov výkonu, senzorové ovládanie, funkcia high speed, časovač, ukazovateľ zostatkového tepla, antikorový rámček
Kód:  BSH007 Produktové číslo:  T350645B Stránky výrobcu
Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E Predaj skončil

Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E

Vstavané spotrebiče značky Bosch sú ideálnym mixom vysokej úžitkovej hodnoty s vycibreným dizajnom. Vďaka mnohým automatickým programom vám každý z vybraných modelov pri varení a pečení vždy zaistí skvelý výsledok.

Vstavaná rúra Bosch HBA43T350

Vstavaná rúra v antikorovom vyhotovení s multifunkciou vám ponúka 7 druhov pečenia. Čistenie bude jednoduché vďaka novému systému samočistenia rúry s povrchovou úpravou EcoClean. Táto vysokokvalitná keramická vrstva obmedzuje už počas procesu pečenia vznikajúce nečistoty na minimum, tie sa premenia na ľahko umývateľný povlak, ktorý možno bez námahy odstrániť. Vnútorný priestor je vyrobený z materiálu GranitEmail, čo je vysoko hodnotná smaltovaná povrchová úprava rúry a dielov príslušenstva. Ide o extra hladký povrch odolný voči nárazu, poškriabaniu a kyselinám.

Praktický je 3-násobný výsuv, s ktorým ľahko vytiahnete rošt alebo plech. Elektronické hodiny s časovou predvoľbou slúžia na nastavenie doby varenia a pečenia, alebo požadovaného ukončenia prípravy pokrmu vrátane detskej poistky. Ak rúra nepečie, zobrazuje sa na nich aktuálny čas. Otočné zasúvacie gombíky možno ľahko ovládať. Vďaka svetelnému krúžku na otočnom gombíku spoznáte na prvý pohľad, či je všetko vypnuté.

Sklokeramická doska Bosch PKE 645B17E

Varná doska s dotykovým ovládaním predstavuje moderný spôsob varenia. Skvele vyzerá, intuitívne sa používa a hladký povrch sa ľahko udržuje v úplnej čistote. Tento model je vhodný na zabudovanie nad rúru na pečenie aj na ostrovček. Antikorový rám po obvode pri vykypení zabráni vytečeniu polievky alebo omáčky, takže vás ušetrí od nepríjemného upratovania. Navyše má ozdobnú funkciu.

Jednotlivé funkcie sa aktivujú pomocou dotykového ovládania. Vylepšené vykurovacie telesá umožňujú až o 20 % rýchlejšie uvedenie do varu a optimálne opečenie čerstvého mäsa. Automatické vypínanie je bezpečnostný prvok, ktorý vypne spotrebič, keď je v prevádzke už dlhú dobu bez prerušenia. Pri odchode z domu si teda už nemusíte robiť starosti, ak ste náhodou zabudli varnú dosku vypnúť.

Pomocou časovača si na ľubovoľnej zóne nastavíte dobu varenia a pri varení budete mať tiež k dispozícii 4 kontrolky zvyškového tepla. To využijete na ohrievanie už uvareného jedla. Detský zámok po aktivácii zablokuje možnosť ovládania dosky, takže nehrozí nechcené spustenie varných zón či iných nastavení malými zvedavcami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má trouba 3násobný teleskopický výsuv? Nemůžu jej v popisu tohoto setu najít. Když si troubu otevřu samostatně mimo tento set tak ten výsuv tam je. V případě že k setu není kde jej můžu přiobjednat?

Dobrý den mám dotaz na technické parametry setu spotřebičů Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E. Nabízíte ho jako set a nikde se nemohu dočíst kolik a jaké připojení. Předem děkuji za odpověd. Bezděkovská

Diskusia a poradňa k Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E
Príslušenstvo pre Bosch HBA43T350 + Bosch PKE 645B17E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBA43T350 + BOSCH PKE 645B17E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií