AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Bosch SMU58L15

Zobraziť katalóg
Bosch SMU58L15
Vstavaná umývačka riadu podstavná, 13 súprav riadu, A ++ / A, 5 programov, 4 teploty, AquaStop, EcoSilenceDrive, VarioFlex, VarioSpeed, odložený štart 1-24hod., farba nerez
Kód:  FAM260e Produktové číslo:  SMU58L15 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMU58L15

Krásna umývačka riadu v striebornej farbe so svojím nadčasovým prevedením hodí do akejkoľvek modernej kuchyne. Od teraz už si budete môcť v pokoji oddýchnu od otravného ručného umývania hromady riadu, ktoré vznikne po každej veľkej hostine. Nehovoriac o tom, koľko vody pri tom spotrebujete. Umývačka Bosch SMU 58L15 si hravo poradí so špinavý riadom a vďaka energetickej triede A ++ je veľmi šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke.

Starostlivosť a šetrnosť

Umývačka Bosch SMU 58L15 disponuje programom VarioSpeed, ktorý skráti dobu umývania až o polovicu. Výsledkom je žiarivo čisté a suché riadu. Hravo si poradí is mastnými odtlačky a zaschnutou špinou na pohároch. Systém šetrného umývania skla spája technológiu ochrany skla a špeciálny jemný program, ktoré umyjú vaše sklenené riady s najvyššou starostlivosťou.

Flexibilita a praktickosť

Systém košov VarioFlex rozdeľuje hlavné kôš s praktickou príborovou zásuvkou. Hlavný kôš je vybavený sklopnými tŕňmi k lepšiemu usporiadaniu hrncov, mís a pohárov. Vychytávkou sú potom držiaky upevnené na bočnej strane koša, ktoré spoľahlivo pridrží ľahké umelohmotné diely, ako napríklad poháriky či pokrievky. Príbory usporiadate do príborovej zásuvky. Umývačka Bosch SMU 58L15 odvedie všetku prácu za vás a vy sa budete môcť v pokoji venovať rodine a hosťom.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná, Voľne stojaca Hotovo!
Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná, Voľne stojaca Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMU58L15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMU58L15.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií