AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH WLG20260BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WLG20260BY
4,9 30 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – A+++, 5kg, 1000 ot./min, hlučnosť 58/82dB, ochrana proti pretečeniu, 14 programov, odložený štart, asynchrónna, V׊×H 84.8×59.8×40cm, program Sport/Fitness, program AlergiaPlus, Super 15'/30', funkcia Reload, ActiveWater
Kód:  FAP1600q Produktové číslo:  WLG20260BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WLG20260BY


Uľahčite si prácu s horami špinavej bielizne a kúpte si práčku vybavenú radom moderných technológií na dokonale účinné a zároveň šetrné pranie. Úzka práčka Bosch WLG20260BY vám aj napriek úsporným rozmerom ponúkne slušnú kapacitu 5 kg, až 1 000 otáčok za minútu, odložený štart a poteší vás tiež veľmi nízkou prevádzkovou hlučnosťou 58 dB. Vďaka tomu môžete pohodlne prať aj v noci, za lacnejšiu sadzbu, a pritom si dopriať ničím nerušený spánok. Práčka WLG20260BY navyše patrí do energetickej triedy A+++, takže jej spotreba elektriny je skutočne minimálna. Bosch si vás získa užitočnými funkciami, ktoré uľahčujú obsluhu spotrebiča a výrazne skvalitňujú prací výkon. Medzi najdôležitejšie funkcie, šetriace váš čas aj spotrebovanú energiu, patrí VarioPerfect alebo ActiveWater.


Práčka navrhnutá pre vaše pohodlie

Kapacita 5 kilogramov je optimálna pre potreby bežnej domácnosti, rovnako ako maximálna rýchlosť odstreďovania 1 000 otáčok za minútu. Ovládanie práčky cez otočný volič si rýchlo osvojíte a iste oceníte aj prehľadný displej s niekoľkými praktickými ukazovateľmi. Patrí medzi ne ukazovateľ priebehu programu, nastavenej teploty a zvyšného času.

Bosch WLG20260BY

Bosch WLG20260BY – VarioPerfect

VarioPerfect – menej času, menej energie

Bosch WLG20260BY je vybavená aj funkciami SpeedPerfect a EcoPerfect. Prvá z funkcií umožní skokovo zredukovať čas prania až o neuveriteľných 65 % bez zníženia účinnosti prania. EcoPerfect ušetrí až 50 % elektrickej energie pomocou prispôsobenia priebehu pracieho cyklu a zníženia teploty.


Program AlergiaPlus pre citlivú pokožku

Trápi vás podráždená pokožka? Nepodceňujte správne nastavenie pracieho cyklu a vyskúšajte program vyvinutý špeciálne pre potreby alergikov. Program AlergiaPlus spustí prací cyklus s dlhšou fázou ohrevu a dodatočným plákaním. Tým zatočí s alergénmi naozaj na maximum.

Bosch WLG20260BY – AlergiaPlus

Bosch WLG20260BY – program ručné pranie

Alternatíva ručného prania

Práčka Bosch WLG20260BY má vo výbave tiež vysoko šetrný program vlna/ručné pranie, s ktorým perie iba pri 27 otáčkach za minútu oproti bežným 50 otáčkam za minútu. Pohyby pracieho bubna sú pri tomto programe veľmi mierne a zároveň doplnené prestávkami. Program zakončuje prací cyklus šetrným odstreďovaním, takže si vaša vlnená bielizeň uchová svoj pôvodný tvar a aj po vypraní zostane ako nová.


ActiveWater Plus hospodári s vodou

S Bosch šetríte peniaze aj životné prostredie zároveň. Práčka využíva senzory prietoku a merania hladiny vody v bubne, ktoré určujú optimálne množstvo vody pre daný prací cyklus. Prísun vody prispôsobí množstvu a druhu bielizne, takže nedochádza k jej zbytočnému plytvaniu. Vďaka tomuto systému bielizeň nasáva vodu podstatne rýchlejšie a rovnomernejšie. Žiadna kvapka vody tak nepríde nazmar.

Bosch WLG20260BY – ActiveWater Plus

Bosch WLG20260BY – tichá prevádzka

Tichá prevádzka s minimom vibrácií

Práčku WLG20260BY môžete v pokoji zapnúť aj po tom, ako vaše dieťa alebo ďalší členovia rodiny zaspia. Bočné panely práčky sú vybavené špeciálnou štruktúrou pre väčšiu stabilitu a menej vibrácií pri otáčaní bubna. Bosch pridal tiež dodatočnú izoláciu, ktorá ešte viac znižuje hluk, takže práčka je dostatočne tichá aj počas odstreďovania.


Pozastavenie s funkciou Reload

Zabudli ste na nejaký kúsok bielizne, no práčka je už zapnutá? Žiadny problém – stačí už spustený prací cyklus pozastaviť, otvoriť dvere a pridať zabudnuté oblečenie do bubna ku zvyšku bielizne.

Bosch WLG20260BY – Reload

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
61 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
15 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
61 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
15 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky Ultra Slim
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. přelepky v cz ? Máte je k dispozici ?

co znamená třída učinnosti odstřeďování D

Dobrý den, jaké jsou rozměry přepravního balení automatické pračky? Děkuji S pozdravem Michal S.

Dobrý den.je popis na pračce český ci anglicky jak na obrázku?

Dobrý deň, aká je dĺžka prítokovej a odtokovej hadice? A na ktorej strane na zadnej stene sú, vpravo alebo vľavo? Poprípade, či je možnosť ich presunúť na opačnú stranu?

dobry den.kupil som tuto pracku.asi dva tyždne pere v pohode a teraz mi prestala vypustat vodu a vypisuje mi to stale error 18.neviete mi poradit co stym moze byt?

Dobrý den,chtěl bych se zeptat kolik je hloubka pračky když jsou otevřené dvířka pračky.dekuji zajíček

Dobrý deň, práčka pri napúšťaní vody je neskutočne hlučná, nedá sa to počúvať, je to chyba výrobcu?

Dobrý den, mam dva dotazy k této pračce, kterou jsme si před několika dny pořídili. V manuálu je uvedeno, že se doba praní může měnit v závislosti na několika faktorech. Když však na displeji svítí 1 minuta a je to potom minut 30, člověk přesně neví jak si načasovat další akce. Jde toto nějak ovlivnit a určit si, že pračka dopere opravdu podle návodu? Další otázka, před samotným praním jsme provedli praní nanečisto bez prádla, vše proběhlo v pořádku. Když jsme však dali prádlo na praní, po praní v pračce zůstala voda. Čím to může být? Manuál je v tomto obecný. Může být odtok ovlivněn i délkou odtokové hadice? Děkuji.

Dobrý den, na fotce výrobku to vypadá, že součástí pračky není přívodní hadice a tuto je zřejmě nutno dokoupit samostatně. Je tomu skutečně tak nebo jen na fotce přívodní hadice není? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k BOSCH WLG20260BY
Príslušenstvo pre BOSCH WLG20260BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WLG20260BY.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií