PET PET

Bosch WTW85530BY

Zobraziť katalóg
Bosch WTW85530BY
5 5 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, náplň 9 kg, A ++, vnútorné osvetlenie bubna, hlučnosť 65dB, parný program, objem bubna 112l, SelfCleaningCondenser, velky LED displej, systém šetrného sušenia, anti vibration dizajn, mechanická detská poistka, objem bubna 112l, 84.2x59.8x63.6cm
Kód:  FAP1602h Produktové číslo:  WTW85530BY Stránky výrobcu

Bosch WTW85530BY


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Sušička Bosch WTW85530BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás.Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 9 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemné prevádzkové hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať s pomocou LED displeja.Sušička navyše patrí do energetickej triedy A ++, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


vypnuté
Bosch WTW85530BY - Nemecká technológia

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitné nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť prania vašim predstavám.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - EcoSilence Drive kompresor

Kompresor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - Nemecká technológia

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


vypnuté
Bosch WTW85530BY - SelfCleaning

samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám. Tým zachováva kvalitu vášho bielizne, šetrí váš čas a je aj šetrný k životnému prostrediu.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - SensitiveDrying

Šetrné sušenie SensitiveDrying

Nerezový bubon sušičky má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom, bubon zabezpečuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - ECARF

Pečať kvality ECARF

Trpíte na citlivú pokožku? Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktoré prejde sušičkou, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrné.


vypnuté
Bosch WTW85530BY - AutoDry

systém AutoDry

Chytré senzory neustále meria teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušené presne, ako si prajete.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - ActiveAir

technológia ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať.

vypnuté
Bosch WTW85530BY - našuchorenia

našuchorenia

Ak chcete mať bielizeň ako nové, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zaujíma ma, či je túto sušičku možné pripojiť priamo na odtok vody a či je potrebné príslušenstvo súčasťou balenia. Ďakujem.

Dobrý den, jaky objem ma nadrzka na destilovanou vodu? Diky

Dobry den, uvazuji nad porizenim pracky Bosch waw38560eu a susicky Bosch wtw85530by. Jdou tyto dve postavit na sebe? A jaky mam poridit mezikus? Nemuzu to nikde dohledat. Diky za radu

Dobrý den, ráda bych si vybrala sušičku s párou, ovšem ve Vašem vyhledávači takovýto parametr není. Mohla bych vědět, které to jsou? Stačí mi názvy, do porovnávače si je zadám sama. Děkuji za spolupráci. S pozdravem S.Hesová

Diskusia a poradňa k Bosch WTW85530BY
Príslušenstvo pre Bosch WTW85530BY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WTW85530BY.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií