PET AP+ plus nový vizuál

BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi biely

Zobraziť katalóg
BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi biely
5 2 hodnotení
Reproduktor pre veľké miestnosti s bohatým dynamickým zvukom, Free SoundTouch aplikácie, USB, LAN, Wi-Fi, AUX-in
Kód:  BOS904e5 Produktové číslo:  B 064860

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi biely Predaj skončil

BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi biely

Silný zvuk, jednoduchá pripojiteľnosť

Systém Bose SoundTouch 30 II vyplní akúkoľvek miestnosť vo vašom dome silným a bohatým zvukom. Ľahko sa spojí s internetom cez Wi-Fi alebo Ethernet a následne môžete prehrávať hudbu z rôznorodých hudobných služieb, vašej hudobnej knižnice a tisícov internetových rádií, a to aj v tej najväčšej miestnosti vášho domova. Ak máte doma bezdrôtovú sieť WiFi, máte všetko, čo potrebujete k využitiu tohto všestranného zariadenia. A s šesticou prispôsobiteľných predvolieb môžete prehrávať vaše obľúbené stanice a interpretmi kedykoľvek vás napadne. Vašej hudbu máte teraz k dispozícii stlačením tlačidla, nie je potrebná žiadna synchronizácia ani dokovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové spojenie s vaším domovom prostredníctvom Wi-Fi.
  • Prístup k vašej hudbe jedným dotykom s šiestimi prispôsobiteľnými predvoľbami.
  • Čistý a silný zvuk, ktorý vyplní bez problému aj tie najväčšie miestnosti
  • Podporuje bezdrôtové počúvanie vo viacerých miestnostiach, stačí pridať ďalšie SoundTouch systém a synchronizovať ho.
  • Ľahké ovládanie s aplikáciou SoundTouch pre počítač, chytrý telefón alebo tablet.

Bohatý zvuk

Pustite predvoľbu a počúvajte ... Okamžite zistíte prečo je model Bose SoundTouch 30 II najlepším z radu zariadení SoundTouch. Vysoko výkonný basový reproduktor reprodukuje hlboké tóny s presnosťou a čistotou. Dva precízne umiestnené meniče zase reprodukujú stredové a výškové frekvencie sa svieži a pulzujúce silou. Exkluzívne vlnovody sú ďalším z prvkov, ktorý zaisťuje robustná výkon. Ide o systém, ktorý môže s prehľadom plniť funkciu hlavného reprodukčného riešenie v ľubovoľnej domácnosti.

Hudba iba jeden dotyk ďaleko

Keď príde na rad hudba, sami viete, akú najradšej počúvate. Presne podľa toho boli vyvinuté systémy SoundTouch s Wi-Fi. Obsahujú šesť predvolieb, ktoré môžete ľahko nastaviť (a zmeniť) priamo na systéme alebo s pomocou voľne dostupné aplikácie SoundTouch. Vaša obľúbená hudba hrá okamžite po stlačení tlačidla, rovnako ako na autorádiu. Tento prístup robí prehrávanie hudby rovnako jednoduché, ako rozsvietenie svetla - len s oveľa väčšou zábavou.

Výkonná aplikácia SoundTouch

Aplikácia SoundTouch uľahčuje objavovanie novej hudby, rovnako ako správu tej, ktorú máte pripravenú na počúvanie. Využite jej k preťahovaní akéhokoľvek hudobného zdroja do jednej zo šiestich predvolieb. Následne už ste len jeden dotyk od počúvania. Keď sa ale budete chcieť vydať mimo vaše predvoľby, stačí využiť aplikáciu SoundTouch spoločne s počítačom, šikovným telefónom alebo tabletom a nájsť ďalšiu hudbu. Prechádzajte svet online hudby alebo súbory z vlastnej hudobnej knižnice. Aplikáciu SoundTouch môžete využiť aj k správe niekoľkých hudobných systémov SoundTouch v rôznych izbách.

Doplňujúce informácie:
Podporované bezdrôtovej siete: 802.11 b / g
Podporované zvukové formáty: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Porty: 3,5mm AUX, Ethernet, USB pre nastavenie cez PC

Štandardné príslušenstvo:
Napájací kábel
USB kábel
Diaľkové ovládanie

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Poznámka:
» Všetky WiFi reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundTouch 30 II Wi-Fi bílý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií