AD homeoffice AD homeoffice

Brzdové páčky na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Brzdové páčky na bicykel sú nevyhnutnou súčasťou na akékoľvek cyklistické dobrodružstvo, pretože vám poskytujú kontrolu a bezpečnosť pri jazde. Pri výbere bŕzd je dôležité zvážiť typ bicykla a špecifické potreby jazdca. Nakúpte u nás bezpečné brzdové páčky na bicykel na vašu príjemnú jazdu, či už na ceste, v teréne alebo len pri rekreačných vychádzkach. Potrebujete sa o tejto téme dozvedieť viac informácií? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Brzdové páčky na bicykel na vašu bezpečnú a plynulú jazdu

Brzdové páčky na bicykel sú kľúčovým komponentom na zaistenie bezpečnosti a kontroly pri jazde. Či už hľadáte páky na cestné, trekingové, alebo na detský bicykel, je dôležité vybrať také, ktoré vyhovujú špecifickým potrebám vášho bicykla a štýlu jazdy. K dispozícii sú rôzne typy, vrátane hydraulických a mechanických modelov, v niekoľkých farbách ako čierna a strieborná, aby sa hodili ku všetkým typom bicyklov. Brzdové páky nielen zvyšujú bezpečnosť, ale taktiež umožňujú plynulejšiu a efektívnejšiu jazdu, čo je nevyhnutné pre akýkoľvek cyklistický zážitok.

  • Brzdové páky na cestný bicykel sú navrhnuté na rýchlu a efektívnu odozvu. Obvykle sú ľahšie a aerodynamickejšie, aby zodpovedali výkonu cestného bicykla. Cestné brzdové páčky na bicykel často integrujú aj radiace páčky na rýchlu a hladkú zmenu prevodov.
  • Brzdové páčky na trekingový bicykel sú prispôsobené na dlhé jazdy (s dôrazom na odolnosť a ergonómiu) na rôznych typoch terénu. Bývajú vybavené nastaviteľným dosahom na prispôsobenie veľkosti ruky. Trekingové brzdové páčky na bicykel bývajú kompatibilné s V-brzdami aj kotúčovými brzdami.
  • Brzdové páky mechanické fungujú na princípe mechanického stlačenia brzdového kotúča (u kotúčových bŕzd) alebo ráfika kolesa (u ráfikových bŕzd) pomocou brzdových doštičiek, čo spomaľuje otáčanie kolesa. Na rozdiel od hydraulických bŕzd, nevyžadujú špeciálnu techniku na údržbu a sú menej nákladné.
  • Brzdové páky hydraulické sú súčasťou hydraulického brzdového systému, ktorý poskytuje vynikajúcu brzdnú silu a je vhodný na náročné terénne a cestné jazdy. Hydraulické brzdové páky ponúkajú lepšiu moduláciu a sú menej náchylné na vplyvy počasia ako mechanické brzdy.
  • Brzdové páčky na detský bicykel sú navrhnuté s ohľadom na menšie rúčky, tieto páky je jednoduchšie stláčať, čo zaisťuje, že aj mladší cyklisti môžu ľahko a bezpečne zastaviť. Mali by byť robustné a odolné, aby vydržali náročnejšie detské zaobchádzanie.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,5
Force AERO Al, strieborné
Brzdová páčka – pre cestné bicykle, pre priemery riadidiel 22.2 až 23.8mm, z hliníka, nízka váha
13,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTforce094
4,5
Force MTB „V“ Al PRO 2.0, čierna balená
Brzdová páčka – na radenie Revoshift, určená pre „V“ brzdy a 2-prstové mechanické kotúčové brzdy, z ľahkého hliníka a odolného plastu
7,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTforce098

Brzdové páčky na bicykel

V kategórii Brzdové páčky na bicykel máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Brzdové páčky na bicykel – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné brzdové páčky na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie brzdové páčky na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie brzdové páčky na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii brzdové páčky na bicykel recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií