AP+ nový vizuál Aplikace

Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR

Zobraziť katalóg
Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR
Topánky na snowboard – dámske, úroveň: športová, zapínanie pomocou technológie boa, sezóna 2019/2020
Kód:  SPTburto043nad Produktové číslo:  SPTburto043nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR Predaj skončil

Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR

Dámske topánky na snowboard Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR s konštrukciou Total Comfort ponúkajú špičkové technológie, komfort i výkon. Disponujú unikátnym systémom rýchloupínania Boa COLIER Lockdown Lacing, ktorý umožňuje nezávisle uťahovať spodnú aj hornú časť topánok. Použité lanká sú takmer nezničiteľné, celkom prirodzene sa ohýbajú a zaručujú dokonalé pohodlie. Topánky tak utiahnete ľahko, veľmi rýchlo a precízne. K perfektnému obopnutiu nohy prispeje tiež tvarovaný jazyk Snow-Proof Internal Gusset, maximálnemu pohodliu potom napomáha tiež vnútorná topánka Imprint 2 s tepelnou izoláciou 3M Thinsulate a EVA stielka Level 2. Vďaka pružnosti Medium sú topánky Burton vhodné pre športových jazdcov, a to predovšetkým na All Mountain jazdu. Na výber z množstva rôznych veľkostí.

Kľúčové vlastnosti snowboardových topánok Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR

  • Dámske snowboardové topánky Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR
  • Vhodné pre športových jazdcov na All Mountain
  • S rýchloupínaním Boa Coiler Lockdown Lacing
  • Vnútorná topánka Imprint 2 s tepelnou izoláciou 3M Thinsulate
  • Snow-Proof Internal Gusset chrániaci jazyk topánok pred snehom
  • Maximálny komfort od prvého nazutia zaistí konštrukcia Total Comfort
  • EVA stielka Level 2 tlmiaca vibrácie a nárazy
  • Na výber z množstva rôznych veľkostí.

Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR sú perfektne odpružené

K maximálnemu pohodliu na svahu napomáha vnútorná topánočka Imprint 2, ktorá je vybavená tepelnou izoláciou 3M Thinsulate. Podrážka DynoGrip vyniká svojou nízkou hmotnosťou, optimálne znižuje ťažisko a umožňuje kvalitný kontakt s doskou. Zvýšené odpruženie pri tvrdých dopadoch zaistí B3 gél na špičke a päte. Vhod určite príde aj praktické pútko na prednej i zadnej časti.

Snowboardové topánky vhodné aj na menej upravené svahy

Snow-Proof Internal Gusset chráni jazyk topánok pred snehom, zatiaľ čo konštrukcia Total Comfort zaistí maximum komfortu od prvého nazutia. Vibrácie a nárazy pritom perfektne absorbuje EVA stielka Level 2, a umocňuje tak pocit z dosky. Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR sú jednoducho topánky, ktoré zaručia neustále zdokonaľovanie. Ponúkajú znamenité pohodlie i tlmenie, ktoré pocítite, aj keď budete jazdiť na menej upravených svahoch. S topánkami Burton si skutočne užijete každú jazdu na 100 %.

Pružnosť:
Medium

Farba:
Hnedá


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Burton LIMELIGHT BOA BROWN SUGAR.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií