Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

CANDY CCBS 5174 X

Zobraziť katalóg
CANDY CCBS 5174 X
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A ++, 177cm, objem chladničky / mrazničky 135 / 55l, hlučnosť 42dB, 4 priehradky vo dverách chladničky, automatické odmrazovanie, LED osvetlenie, možnosť otočenia smeru otvárania, 3 plastové zásuvky v mrazničke, farba nerez, 175x55x56cm
Kód:  FAC1002c Produktové číslo:  CCBS5154X Stránky výrobcu

CANDY CCBS 5174 X

Voľne stojaca kombinovaná chladnička Candy CCBS 5154 X je skvelým pomocníkom pre uchovanie čerstvých potravín. Vďaka svojej veľkosti sa skvele hodí aj do početnejších rodín. Jedná sa o veľmi úsporné zariadenia, keďže patrí do úspornej energetickej triedy A ++, nemusíte sa tak báť vysokých účtov za elektrinu. Vo vybavení chladničky nájdete nevyhnutné sklenené police umožňujúce prehledné uskladnenie potravín. Nechýba priehledný box určený pre ovocie a zeleninu zaručujúce ich dlhotrvajúci čerstvosť.

kľúčové vlastnosti

  • Trieda energetickej účinnosti A ++
  • Vnútorné ovládací panel
  • sklenené police
  • Elegantný nerezový dizajn

55l mraziaci priestor

Priestor mrazničky je rozdelený pomocou troch veľkých priehledných zásuviek, ktoré pojmú aj rozmernejšie potraviny. Kapacita mrazenia je 2,5 kg za 24 hodín a pri výpadku prúdu vaše potraviny vydržia zmrazené ešte ďalších 16 hodín. Pri orientácii v chladničke oceníte jasné a úsporné LED osvetlenie vnútorného priestoru. Iste oceníte aj veľmi tichá prevádzka, hlučnosť dosahuje úroveň len 42 dB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou má tato lednice zadní vnější stěnu? Má hladká záda, nebo takové to žebrování? Pokud má žebrování, je rozměr 56 cm včetně něj?

Jak je možné, že má stejný objem, jako o 20cm nižší model?

Diskusia a poradňa k CANDY CCBS 5174 X
Príslušenstvo pre CANDY CCBS 5174 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCBS 5174 X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií