AD homeoffice PET

CANDY CSO C8DG-S

Zobraziť katalóg
CANDY CSO C8DG-S
5 1 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda B, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 8kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, odložený štart, displej a rýchly program, hlučnosť 68 dB, odhad. ročná spotreba energie 617 kWh/annum, rozmery: 85×59.5×60 cm (V׊×H), hmotnosť 34.2kg
Kód:  CANSU030 Produktové číslo:  31101827 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CSO C8DG-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú sušičku do vašej domácnosti? Sušička bielizne z radu SmartPro Candy CSO C8DG-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi. Ak nedisponujete inteligentným telefónom, možno sušičku prádla ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v českom jazyku. Maximálna hmotnosť náplne činí 8 kg. Na výber máte hneď zo 7 rýchlych programov a 4 úrovní sušenia, ktoré si môžete vybrať presne podľa vašich potrieb. Na vaše vlnené odevy má sušička na prádlo Candy CSO C8DG-S pripravený špeciálny certifikovaný program Woolmark Apparel Care. Vďaka parnej funkcii je vaša bielizeň krásne jemná a hebká. Vďaka tomu už nebudete musieť niektoré druhy tkanín žehliť.



Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CSO C8DG-S

  • Kombinácia rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia
  • Maximálna hmotnosť náplne činí 8 kg
  • 4 úrovne automatického senzorového sušenia
  • Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi
  • Certifikované šetrné sušenie vlny
  • 7 rýchlych programov do 90 minút
  • Sušička Candy CSO C8DG-S využíva paru na odstránenie pokrčenia a uľahčenie žehlenia
  • U niektorých tkanín nie je potrebné žehlenie
  • Prehľadný viacmiestny displej v českom jazyku
  • Energetická trieda B

7 rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy CSO C8DG-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušeniaZvoliť možno z programov: Denný Perfect 59 min, Denný 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenia za 12 min.

Sušička na prádlo Candy CSO C8DG-S so senzorovým sušením

Sušička bielizne Candy CSO C8DG-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna na uloženie bielizne rovno do šatníka prípadne si ho môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá bielizeň nechá mierne vlhkú. Sušičke prádla Candy CSO C8DG-S nechýba ani úroveň Na Ramienko na zavesenie a postupné dosušenie a režim Do skrine pre zavesenie na ramienko.

Už žiadna pokrčená bielizeň vďaka Super Easy Iron

Krásne hebkú a jemnú bielizeň vám zaistí sušička bielizne Candy CSO C8DG-S, ktorá využíva paru na odstránenie pokrčenia a uľahčenie žehlenia. Zároveň však para funguje tiež ako dezinfekcia, ktorá odstraňuje zápach. Parná funkcia sušičky Candy CSO C8DG-S pomáha uvoľňovať vlákna v bielizni, vďaka čomu sú vaše odevy krásne jemné tak, aby sa dali ľahko žehliť. U niektorých tkanín nie je potrebné žehlenie, takže máte oveľa viac času, ktorý môžete využiť pre vaše deti či aktivity, ktoré máte radi.

Prehľadný viacmiestny displej sušičky na prádlo Candy

Sušička na prádlo Candy CSO C8DG-S je vybavená praktickým a prehľadným viacmiestnym displejom, ktorý je plne v českom jazykuSmartPro sušičky vám tak zaisťujú jednoduchú a rýchlu obsluhu.



Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi

Sušičku bielizne Candy CSO C8DG-S je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho inteligentného telefónu. Sušičku s Wi-Fi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez poničenia vlákien, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
B Hotovo!
Spotreba energie
4,7 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
617 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
68 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
B Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
68 dB Hotovo!
Spotreba energie
4,7 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
617 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
34,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi říct kde najdeme hadici na připojení na odpad?

Kde mohu najít návod k tomuto modelu? Zveřejněný odkaz je na model jiný. Návod nebyl v dodaném balení...

Dobrý den, koupil jsem tuto sušičku, ale nemohu NIKDE najít český návod. Není přiložen ani žádný jiný. Nevím jestli jsou v sušičce nějaké jistící šrouby, netuším jaký program je na co...v tomto směru katastrofa. Děkuji za rychlou podporu, nehodlám na sušičku jen koukat a nepoužívat. Vážně uvažuji o vrácení ve sjednané lhůtě. Jan Zavřel

mám dotaz koupily jsme tuhle sušičku při spuštění se ozýva hlasité bouchání v návodu jsem nenašel žádnou zmínku o jistících šroubech jako je například u praček co to zbusobuje?

Dobrý den, chci se zeptat jestli je tahle sušička kondenzační ? Jestli ji nemusím mít napojenou na odtok vody. Děkuji

Dobrý deň chcem sa spýtať či ste sa náhodou v popise nepomilili v spotrebe energie 5,2kWh ? lebo to by bolo dosť podľa mňa. Ďakujem pekný deň

Diskusia a poradňa k CANDY CSO C8DG-S
Príslušenstvo pre CANDY CSO C8DG-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSO C8DG-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií