PET AD homeoffice

CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2

Zobraziť katalóg
CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2
Set spotrebičov - rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 65 l, SMART, MF5, ovládanie mechanické/elektronické, DOSKA: so senzorovým ovládaním, 4 varné zóny, digitálne ukazovatele, 4 kontrolky zostatkového tepla, detský bezpečnostný zámok, Autostop, Easy clean
Kód:  CANSET01 Produktové číslo:  fpech64 Stránky výrobcu
CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2 Predaj skončil

CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2

Jedinečná, cenovo zvýhodnená súprava kuchynských spotrebičov značky Candy, ktorá vám ponúka vstavanú multifunkčnú rúru a sklokeramickú varnú dosku v modernom dizajne. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo sa k sebe perfektne hodia. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava vstavanej rúry a indukčnej varnej dosky
  • Antikorové vyhotovenie
  • Objem 65 litrov
  • 5 programov rúry
  • Dotykový displej
  • Gril ventilátor na teplovzdušný ohrev
  • Minútka s funkciou odloženého štartu
  • 4 varné zóny dosky na rôzne veľké riady
  • Detská poistka
  • Funkcia Autostop na automatické vypnutie zón pri dlhodobom nepoužívaní
  • Dotykové ovládanie
  • Easy clean úprava na veľmi jednoduchú údržbu a čistenie

Candy FPE 209/6X

Elektrická rúra na pečenie Candy FPE 209/6X v dnes už klasickom antikorovom vyhotovení ponúka 5 programov vrátane grilu a nechýba ani ventilátor na teplovzdušný ohrev. Ďalej sa môžete tešiť na pomerne veľký objem 65 litrov, minútku, digitálne hodiny, prehľadný dotykový displej či bezpečné chladenie dvierok. Teplotu pečenia je možné nastaviť v širokom rozmedzí 0 - 245 °C. Vnútorný priestor je vybavený samočistiacim smaltom triedy A, takže údržba vás nebude stáť takmer žiadny čas. V príslušenstve nájdete 1 rošt a 1 plech.

Candy CH 64 C/2

Vstavaná sklokeramická varná doska je vyhotovená bez rámčeka (s možnosťou zabudovania do roviny) a ponúka štyri varné zóny s rôznymi výkonmi a priemermi na malé aj široké hrnce či panvice, čím sa hodí do stredne veľkých a väčších kuchýň. Ovládanie spotrebiča je realizované pomocou dotykového panela v prednej časti, vďaka ktorému ľahko nastavíte ten správny výkon. Po umiestnení hrnca a zapnutí sa doska veľmi rýchlo rozohreje. Šetriť energiu a životné prostredie môžete s týmto spotrebičom pri každom varení. Stačí vypnúť varnú dosku niekoľko minút pred tým, ako je pokrm hotový, a nechať pracovať zvyškové teplo. Svetelné kontrolky prevádzky vás informujú o stave variča. Súčasťou tohto bezpečnostného prvku je aj ukazovateľ zvyškového tepla - ten upozorňuje, že ešte nie je vhodné dosku umývať či sa jej dotýkať. Navyše je spotrebič vybavený detskou poistkou, ktorá je v rodinách nevyhnutnosťou. V prípade, že je doska aktívna a nedôjde dlhú dobu k zmene výkonu žiadnej zóny, dôjde k automatickému vypnutiu (funkcia Autostop).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám koupenou tuto skříňku Odkaz do neznáma a chci se zeptat, zda se dá do ni zabudovat tato trouba..? Díky! :-)

Dobrý den, je tento set vybaven klasickou koncovkou se zapojením do elektrické zásuvky?

Diskusia a poradňa k CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2
Príslušenstvo pre CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FPE209/6X + CANDY CH 64 C/2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií