PET PET

CANDY VITA G372TM

Zobraziť katalóg
CANDY VITA G372TM
4,0 1 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, A+++/A/B, náplň 7 kg, 1200 ot./min, 15 programov, Mix Power systém, Stop&Load - zastavenie bubna dvierkami hore, Gentle Touch - pomalé otváranie bubna, rýchloprogram
Kód:  CANPR002 Produktové číslo:  31006459 Stránky výrobcu
CANDY VITA G372TM Predaj skončil

CANDY VITA G372TM

Vrchom plnená práčka VITA má celý rad programov a funkcií na jednoduché, a pritom efektívne pranie. Pýchou tejto práčky je automatická detekcia obsahu náplne, takže sa použije len také množstvo vody, ktoré je nevyhnutne potrebné. To vedie spolu s pokročilým systémom riadenia Fuzzy Logic k zníženiu spotreby energie a významnému skráteniu času prania. Práčka má špeciálne programy na pranie rôznych druhov bielizne s rôznym stupňom znečistenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Optimálne využitie vody a energie (hmotnostná automatika, Fuzzy Logic)
  • So šírkou len 40 cm sa zmestí prakticky kamkoľvek
  • Celkovo 15 programov na rôzne typy prania
  • Účinné pranie s funkciou Mix Power System
  • Voľba stupňa znečistenia
  • Rýchloprogram 14, 30, 59 minút

Mix Power System

Práčka je vybavená inovatívnou funkciou Mix Power System, kde sa premiešajú pracie prostriedky s vodou. Táto pripravená zmes je vstrekovaná pod tlakom priamo do bielizne. Tlak vytvorenej zmesi uľahčuje prenikanie pracieho prostriedku medzi vlákna tkaniny, čím zaistí účinné odstránenie nečistôt a zvýšenú účinnosť prania.

Komfortná

Gentle Touch Opening je inovatívny brzdný systém umožňujúci jednoduché a bezpečné naplnenie práčky. Vďaka dvom tlmičom na každom konci možno bubon otvoriť v priebehu 2 sekúnd jemným stlačením prostredného tlačidla. Používateľský komfort podporujú jasne značené tlačidlá a displej, kde uvidíte nastavenia prania aj dĺžku do konca programu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY VITA G372TM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY VITA G372TM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií