Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal P&G boost

Canon PIXMA TS8151 biela

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS8151 biela
3,7 6 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 15 obrázkov za minútu čiernobielo, 10 obrázkov za minútu farebne, 4800×1200DPI, dotykový LCD a automaticky vyklápací predný panel, potlač CD/DVD, čítačka kariet, duplex, AirPrint, USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  PC299s3c2 Produktové číslo:  2230C026 Stránky výrobcu
Canon PIXMA TS8151 biela Predaj skončil

Canon PIXMA TS8151 biela

Tlačiareň môže byť súčasne aj multifunkčným zariadením, ktoré zvládne viac, ako by sme asi na prvý pohľad očakávali: farebná tlač v špičkovej kvalite s vysokým rozlíšením a bezdrôtové WiFi pripojenie, využitie technológie Cloud, praktický podávač dokumentov pre uľahčenie, zrýchlenie aj vyššiu efektivitu práce, skenovanie, kopírovanie. Multifunkčná atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS8151 zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou tlačovou kvalitou a používateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu či kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj do malej kancelárie.

Kľúčové vlastnosti bielej tlačiarne Canon PIXMA TS8151

  • Multifunkčná tlačiareň so skenerom a kopírkou
  • Pripojenie prostredníctvom WiFi a USB
  • Automatická obojstranná tlač
  • Rozlíšenie tlače 4 800 × 1 200 DPI
  • Umožňuje tlač aj na formát 13 × 13 cm
  • Podporuje veľkokapacitné XLkartridže
  • 6 samostatných zásobníkov atramentu
  • Pracuje v prepojení s tabletom aj smartfónom
  • Dotykový 10,8 cm LCD displej (33 nastaviteľných jazykov)
  • Slot pre pamäťové karty
  • Bezokrajová tlač

Ohromujúca kvalita s tlačiarňou Canon PIXMA TS8151

Tlačová hlava FINE so 6 samostatnými atramentmi umožní tlačiť dokumenty a obrázky s ostrými textami. Vďaka oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a tiež úsporná. V ponuke sú aj voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, pomocou ktorých ušetríte až 30 % nákladov na stránku.

Multifunkčná tlačiareň od Canonu

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 2 400 × 4 800 DPI. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 15 obr./min. a pri farebnej 10 obr./min. Bezokrajová tlač fotografií 10 × 15 cm zaberie tlačiarni cca 17 sekúnd. Všetky funkcie nastavíte na veľkom 10,8 cm displeji, ktorý sa dá pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcií je prístupná priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je len otázkou chvíle.

Buďte pripojení a tlačte online

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov. Tlačiareň možno pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Podporované sú aj technológie mobilnej tlače Apple AirPrint, Google Cloud Print a Modul plug-in Canon Print Service pre Android. Používateľov určite poteší prítomnosť slotu pre pamäťové karty.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS8151 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS8151 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8151 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8151 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS8151 fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií