MS hokej AP+ plus nový vizuál

Canon PowerShot S200 biely

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot S200 biely
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 10.1 Mpx DIGIC 5, 5x zoom (24-120mm), 3 "LCD, HD video, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HDMI, WiFi, podpora GPS, stabilizátor
Kód:  OC046e9 Produktové číslo:  8675B015 Stránky výrobcu

Canon PowerShot S200 biely

Canon PowerShot S200 je skladný, kompaktný fotoaparát, ktorý vám ponúkne naozajstný výkon. Postará sa o ostré fotografie tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo . Citlivý optický snímač CCD disponuje skvelým rozlíšením 10,1 Mpx, aby ste zachytili to podstatné vo vysokej kvalite. Objektív s 5-násobným optickým zoomom vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte opodiaľ. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor DIGIC 5 s technológiou iSAPS.

Robenie videozáznamu nikdy nebolo jednoduchšie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu, ktorú stojí za to uchovať. Video je zaznamenávané v HD kvalite so stereofónnym zvukom, takže neskoršie projekcie na monitore alebo TV obrazovke budú mať úspech. Vďaka režimu Eco, ktorý znižuje spotrebu energie, sa nemusíte obávať rýchleho vybitia batérie - na jedno nabitie urobíte ďaleko viac videí i fotografií.

Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov , napriek tomu budú snímky exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy totiž budú vysoko kvalitné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 36 možností (21 pre filmy). Perfektné snímky aj pri nízkej hladine osvetlenia garantuje technológia HS System, ktorá v kombinácii s vysokou svetelnosťou objektívu f/2 a maximálnou citlivosťou ISO 6400 zabezpečí, že nemusíte siahnuť po statíve či blesku.

Popustite uzdu fantázii a bavte sa kreatívnymi efektmi , ktoré fotoaparát ponúka. Experimentujte s celým zástupom filtrov ako napríklad Efekt plagátu, Extra živé alebo Lacný fotoaparát. Efekt miniatúry zariadi, že scéna na fotografii či filme bude vyzerať ako zmenšenina. Detekcia tváre sa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia Vyváženia bielej s detekciou tváre garantuje prirodzenú reprodukciu pleťových tónov pri portrétnom fotografovaní.

Snímky a videá môžete pohodlne zdieľať prostredníctvom WiFi , pomocou ktorého sa môžete pripojiť aj ku svojmu šikovnému telefónu či tabletu. Fotografie odosielajte priamo na sociálne siete ako Twitter či Facebook vďaka službe Canon Image Gateway. Rovnako ľahko sa pripojíte k bezdrôtovým kompatibilným tlačiarňam (napr. Pixma alebo Selphy). Zábery možno tiež synchronizovať do PC, prípadne si ich zálohujte v online cloudových úložísk (Flickr apod.). GPS senzor vášho telefónu môžete použiť na záznam údajov o polohe vytvorených fotografií.

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
120 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
200 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 060 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PowerShot S200 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot S200 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot S200 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot S200 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot S200 bílý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií