PET AD homeoffice

Canyon CNE-CCA22SB čierna

Zobraziť katalóg
Canyon CNE-CCA22SB čierna
4,8 15 hodnotení
Nabíjačka do auta duálna, USB, 2.1 A
Kód:  JV244b5 Produktové číslo:  CNE-CCA22SB Stránky výrobcu

Canyon CNE-CCA22SB čierna

Spoločnosť Canyon prichádza s malým, avšak veľmi praktickým riešením nabíjania vašich zariadení.
Táto USB auto-nabíjačka svoju nenápadnosťou zapadne do vášho auta, ako by bola jeho súčasťou. Na cestách vašim vozidlom budete vždy, bez zbytočných starostí vedieť, že váš smartfón, tablet a iné vaše zariadenia budú vždy pripravené na použitie.

Vlastnosti:

  • duálny USB
  • univerzálny napájací USB port
  • pogumované lemovanie
  • ultrakompaktný dizajn
  • vstup 12-24 V
  • výstup 5 V 2.1 A
  • možnosť zapojiť do akéhokoľvek auto-zapaľovača

Malá, ale výkonná

Táto malá, ale výkonná auto-nabíjačka s elegantným dizajnom sa výborne hodí k akejkoľvek prístrojovej doske. Vždy, keď zapojíte svoj smartfón, alebo tablet do nabíjačky Canyon CNE-CCA22SB, ktorá je určená pre mobilné zariadenia, môžete si byť istí, že vaše drahocenné mobilné zariadenie bude v úplnom bezpečí. Team kontroly kvality podrobí testom kvality každý jeden kus. Nabíjačku môžete používať s vlastným USB káblom, vďaka čomu je to najlepšia auto-nabíjačka pre prípady, keď máte vy alebo vaši priatelia rozdielne zariadenie, ktoré je potrebné nabiť. Canyon auto-nabíjačka má dostatok sily, aby nabila až dve 1 A zariadenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNE-CCA22SB čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CCA22SB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNE-black CCA22SB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNE-black CCA22SB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black Canyon CCA22SB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií