AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CARNEO CoolfiT+ woman

Zobraziť katalóg
CARNEO CoolfiT+ woman
Fitness náramok – s priamym meraním tepu zo zápästia, krokomer, výpočet kalórií, monitoring spánku, meranie rýchlosti, hodnota vodotesnosti IP68, kompatibilný s Android a iOS
Kód:  CAR010m Stránky výrobcu

CARNEO CoolfiT+ woman

CARNEO CoolfiT+ woman je krokomer na ruku, ktorý skvele sadne na ruku každej športovo zameranej dámy. Na ruke vás zaujme predovšetkým ružovozlatá farba, zvoleným materiálom je potom silikón. Displej veľkosti 0,96" pre vás zobrazí dôležité a zaujímavé informácie. O jeho odolnosť sa stará chemicky tvrdené sklíčko. Pri všednom nosení príde vhod NFC čip čo umožňuje s týmto fitness náramkom vykonávať bezkontaktné platby. Presné meranie tepovej frekvencie vám prinesie lepší prehľad o tréningovej zóne pohybu, čo je ideálne pre najúčinnejšie chudnutie. Výdrž batérie fitness náramku pri bežnom používaní dosahuje hodnôt 144 h hodín, nehrozí teda, že sa vám náramok vypne, keď ho zrovna potrebujete na meranie. Fitness náramok je navrhnutý tak, aby nemal problém ani s hlbinným potápaním. Prirodzene mu nechýba znázornenie stavu batérie.

Fitness náramok CARNEO CoolfiT+ woman a zaujímavé rysy

  • Meranie tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Deň v týždni, stopky, budík a dátum
  • CARNEO CoolfiT+ woman zvláda notifikácie z mobilu, vibrácie a stav batérie
  • Fitness náramok má športové funkcie ako meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie rýchlosti a meranie krvného tlaku
  • Kompatibilný s OS Android a iOS

CARNEO CoolfiT+ woman je náramok, ktorý vám pomôže udržať sa v kondícii

Fitness náramok CARNEO CoolfiT+ woman vás nadchne radom inteligentných funkcií. Budete okamžite v obraze vďaka funkčným notifikáciám z mobilného telefónu. Na podstatné informácie je schopný fitness náramok upozorniť vibráciami.

Fitness náramok CARNEO CoolfiT+ woman vám zlepší formu

Napr. funkcia spánkového merania vám zmeria čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom. Poradí, jak dosáhnout pravidelnějších hodnot, aby ste netrpeli nedostatkom spánku. Výpočet spálených kalórií vám pomôže so strážením optimálneho príjmu potravy. Krokomer na ruku nonstop sleduje váš pohyb vďaka štatistike, ktorá zaujme každého.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Jsou k hodinkam v prodeji nahradni pasky? Jsou hodinky nekde k videni? Mam velmi uzke zapesti, tak aby nebyli velke. Da se nastavit automaticke mereni tlaku napr. po hodine? Jsou tyto hodnoty pak videt v aplikaci? Dekuji

Diskusia a poradňa k CARNEO CoolfiT+ woman
Príslušenstvo pre CARNEO CoolfiT+ woman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CARNEO CoolfiT+ woman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CARNEO Coolfit+ woman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CARNEO Coolfit+ woman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CARNEO CoolfiT+ Woman.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií