Carneo Cyberbot WIFI

Zobraziť katalóg
Carneo Cyberbot WIFI
4,2 5 hodnotení
Robot smart, ovládanie cez aplikáciu Android, iOS, Android a iOS, pripojenie cez WiFi
Kód:  CARa01 Produktové číslo:  8588006962215 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Carneo Cyberbot WIFI

Monitorujte celé vnútorné priestory bez obmedzenia na obyčajnú jednu miestnosť. Carneo Cyberbot WIFI je robot s HD kamerou a vlastným pohonom, aby sa mohol presúvať celým interiérom. Prostredníctvom mobilnej aplikácie získate kontrolu nad pohybom robota aj samotnej kamery napríklad z práce, alebo ak ste napríklad na dovolenke. Umožňuje teda kompletné monitorovanie vašej domácnosti či kancelárie kdekoľvek sa práve nachádzate. Vzdialene sa môžete pozrieť, kde sa čo udeje. Vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu môžete komunikovať so svojimi blízkymi na diaľku alebo zahnať nechcených návštevníkov.

Kľúčové vlastnosti robota Carneo Cyberbot WIFI

  • Kompletné zabezpečenie interiéru
  • Robot s vlastným pohonom
  • HD kamera s diaľkovou zmenou smeru (110°)
  • Riadený cez mobilnú aplikáciu CloudRover4 (Android, iOS)
  • Diaľkové ovládanie v dosahu vašej WiFi siete

Šikovný pohon všetkých štyroch kolies alias 4×4

Robot Carneo Cyberbot WIFI používa pre pohyb pohon všetkých 4 kolies, takže sa na mieste pokojne otočí o 360° alebo stúpa do svahu so sklonom až 30 stupňov. S dobíjacou batériou Li-Ion dokáže robot pracovať až 8 hodín. Pokiaľ dochádza energia, môžete robota aplikáciou poslať do nabíjacej základne. Robot Carneo Cyberbot WIFI preto môže samostatne monitorovať priestory aj dlhú dobu bez osobnej asistencie. Vystačíte si len s mobilnou aplikáciou CloudRover4 (Android, iOS), ktorú môžete jednoducho stiahnuť cez QR kód.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Programovanie pre deti

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Carneo Cyberbot WIFI Dobrý den, Jak mám porozumět tomu, že tam chybí nějaké příslušenství? Jako bez antény, nebo nabíjecí základny by to to bylo o "ničem" ... Předem děkuji za odpověď.

Hezký den, má robot noční vidění?

Dobrý den, bude ještě na skladě?

Diskusia a poradňa k Carneo Cyberbot WIFI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Carneo Cyberbot WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roboter Carneo Cyberbot WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roboter Carneo Cyberbot WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Carneo Cyberbot WIFI.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií