AD homeoffice Aplikace

CASO VC200

Zobraziť katalóg
CASO VC200
Vákuovačka – na potraviny, zváračka fólií, automatická, maximálna šírka zvaru 30 cm, výkon 120 W, LED indikácia a poistka proti prehriatiu, 2 fólie v balení, hadička na vákuovanie, rezací nôž súčasťou balenia, rozmery 9 × 24,5 cm (V׊), hmotnosť 1900 g
Kód:  CAVM005 Produktové číslo:  1390

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASO VC200

Automatická dvojsvárová vákuovačka značky Caso je ideálne na použitie v domácnostiach alebo menších prevádzkach. Pomôže vám predĺžiť celkovú životnosť a predovšetkým čerstvosť potravín ako napríklad mäsa, rýb, zeleniny, ale aj ovocia. Disponuje príkonom 120 W a jej používanie zvládne naozaj každý. Behom okamihu dokáže vytvoriť až 30 cm zvar, vysaje z vrecka vzduch a nepriedušne ho uzavrie. Udrží tak nežiadúce baktérie a plesne mimo hry, vďaka čomu majú potraviny svoju stálu chuť a nebudú sa vysušovať. Súčasťou balenia sú aj 2 kusy vákuovacích rolí a sacia hadica na vákuovanie v nádobách.  

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická automatická vakuovačka
  • Box na umiestnenie role
  • Až 30 cm zvar
  • Jednoduché ovládanie
  • Rozšíriteľná na vákuovanie v nádobách
  • Odnímateľná vákuová komora
  • Elektronická kontrola teploty

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
24,5 cm Hotovo!
Výška
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 900 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru
30 cm Hotovo!
Výkon
120 W Hotovo!
Počet fólií v balení
2 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Shanim nahradni dil k vakuovacce caso VC200. Pri zavirani se ulomil zobacek na jedne strane zaviraciho mechanismu a nejde dokonale dovrit vakuovacku. Je mozne sehnat tento nahradni dil?

Diskusia a poradňa k CASO VC200
Príslušenstvo pre CASO VC200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASO VC200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASO VC200.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií