AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Chappi granuly hovädzie a hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg

Zobraziť katalóg
Chappi granuly hovädzie a hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg
5 1 hodnotení
Granuly pre psov , pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hydinová a hovädzia príchuť - 1,77 €/1 kg
Kód:  KRMP0230 Produktové číslo:  5900951283949
Chappi granuly hovädzie a hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg Predaj skončil

Chappi granuly hovädzie a hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg

Granule Chappi, suché krmivo pre psov vyrobené zo starostlivo vybraných ingrediencií od starostlivo vybraných dodávateľov, obsahujú vitamíny a minerály, ktoré psa udržujú v špičkovej kondícii.


1. 100 % kompletné suché krmivo pre dospelých psov.
2. Suché krmivo pre psov Chappi je kompletné a vyvážené krmivo – váš pes bude dobre živený, spokojný a plný života.
3. Suché krmivo pre psov podporuje peknú srsť, zdravé kosti, zuby a ďasná vášho psa.
4. Suché granule pre psov Chappi sú chrumkavé, a podporujú tak starostlivosť o psie zuby.
5. Krmivo pre domácich miláčikov vytvorené v spolupráci s veterinármi.

Odporúčané denné dávkovanie viď obal. Odporúčané dávkovanie: Odporúčame podávať zmes kompletného suchého a mokrého psieho krmiva Chappi™. Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Pri prechode na nové krmivo ho postupne pridávajte k pôvodnému krmivu a rozdeľujte ho na porcie podľa potrieb vášho maznáčika. Ak potrebujete informácie ohľadne kŕmenia, navštívte našu webovú stránku alebo sa obráťte na našu servisnú linku. Ponúknite čerstvú pitnú vodu.

Zloženie papania pre psa

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (15 %, vrátane 4 % hovädzieho v červených granulách, vrátane 4 % hydinového v hnedých granulách*), Výrobky rastlinného pôvodu, Oleje a tuky, Minerálne látky, Zelenina (vrátane 0.54 % sušenej mrkvy (ekvivalent 4 % mrkvy) v oranžových granuliach a 0.96 % sušeného hrášku (ekvivalent 4 % hrášku) v zelených granulách*), * Ako červené granule, tak hnedé granule spravidla 46 % produktu, ako oranžové granule, tak zelené granule spravidla 4 % produktu.

Špecifikácie zloženia

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (15 %, vrátane 4 % hovädzieho v červených granulách, vrátane 4 % hydinového v hnedých granulách*), Výrobky rastlinného pôvodu, Oleje a tuky, Minerálne látky, Zelenina (vrátane 0.54 % sušenej mrkvy (ekvivalent 4 % mrkvy) v oranžových granuliach a 0.96 % sušeného hrášku (ekvivalent 4 % hrášku) v zelených granulách*), * Ako červené granule, tak hnedé granule spravidla 46 % produktu, ako oranžové granule, tak zelené granule spravidla 4 % produktu
Analytické zložky (v %): proteín: 20.0, obsah tuku: 7.5, obsah anorganických látok: 8.0, vláknina: 2.5, vápnik: 1.8, fosfor: 1.2
Doplnkové látky v 1 kg:, Antioxidanty:, Nutričné doplnkové látky:, Vitamín A: 10415 IU, Vitamín D3: 1148 IU, Vitamín E: 50.0 mg, Meď (síran meďnatý pentahydrát): 3.1 mg, Jód (Jodid draselný): 0.80 mg, Mangán (Sulfát mangánu, monohydrát): 20.0 mg, Selén (Seleničitan sodný): 0.25 mg, Zinok (Sulfát zinku, monohydrát): 55.0 mg.

Analytické zložky

Analytické zložky (v %): proteín: 20.0, obsah tuku: 7.5, obsah anorganických látok: 8.0, hrubá vláknina: 2.5, vápnik: 1.8, fosfor: 1.2

Dávkovanie jedla pre psa

Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Pri prechode na nové krmivo ho postupne pridávajte k pôvodnému krmivu a rozdeľujte ho na porcie podľa potrieb vášho maznáčika. Ak potrebujete informácie ohľadne kŕmenia, navštívte našu webovú stránku alebo sa obráťte na našu servisnú linku. Ponúknite čerstvú pitnú vodu. Skladujte uzavreté, v chlade a v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!
Príchuť (Protein)
Hydinová, Hovädzia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Hydinová, Hovädzia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Granuly Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
9 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Suché Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chappi granuly hovädzie a hydinové so zeleninou pre dospelých psov 9 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chappi granule hovězí a drůbeží se zeleninou pro dospělé psy 9kg.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií