Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLEAN IT Extreme stlačený vzduch 500g

Zobraziť katalóg
CLEAN IT Extreme stlačený vzduch 500g
4,5 129 hodnotení
Čistiaci prostriedok na elektroniku, nehorľavý, extrémne silný, určené na vyfúkavanie prachu a nečistôt zo zle prístupných miest
Kód:  JD790b4 Produktové číslo:  CL-36 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLEAN IT Extreme stlačený vzduch 500g Predaj skončil

CLEAN IT Extreme stlačený vzduch 500g

Perfektný pomocník na profesionálne odstránenie nečistôt a prachu v ťažko prístupných miestach u väčšiny elektronických zariadení, ako sú optiky fotoaparátu, vetráčiky chladenia na PC a mnoho ďalších. Čistenie je realizované pomocou vyfukovania stlačeného vzduchu, ktorý je nehorľavý. Optimálna kombinácia tlaku a variabilného spreja zaručuje vyfúkanie až 100l stlačeného vzduchu.

Parametre a špecifikácie:

Hmotnosť:
500g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT Extreme stlačený vzduch 650ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN IT Extreme Druckluft 650ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT Extreme Druckluft 650ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLEAN IT Extreme sűrített levegő 650ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií