MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l

Zobraziť katalóg
Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l
4,3 19 hodnotení
Rýchlovarná kanvica sklenená, 2200W, objem 1.8l, možnosť nastavenia teploty 60/70/80/90/100 °C, vodoznak
Kód:  CONRK013 Produktové číslo:  RK4060 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l Predaj skončil

Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l

Spríjemnite si ráno pohodovou prípravou vašej obľúbenej kávy alebo čaju v kanvici od českej spoločnosti Concept. Varná kanvica RK-4060 sa môže pochváliť elegantným dizajnom v kombinácii zdravotne nezávadného a odolného borosilikátového skla s nerez prvkami, ktorý skvele zapadne do každej kuchyne. Okrem jedinečného vzhľadu kanvica ponúka taktiež aj objem 1,8 l, ktorý dovoľuje pripraviť vriacu vodu naraz pre celú rodinu. Kanvica však oslní predovšetkým funkciou nastavenia teploty. Na výber je z piatich možných teplôt - 60/70/80/90/100 °C. A to ešte nie je všetko - každá z týchto teplôt má určenú svoju vlastnú farbu, ktorou je kanvica pri príprave vody vo vnútri presvietená. Po dosiahnutí zvolenej teploty vás kanvica zvukovo upozorní, že voda je už pripravená.

Kvalitný stredový konektor je zárukou dlhej životnosti a vysokej spoľahlivosti. O množstve vody v nádobe vás bude informovať praktický vodoznak. Kanvica disponuje tiež dômyselným otváraním veka pomocou tlačidla, funkciou automatického vypínania aj funkciou udržiavanie teploty. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a kanvicu vybavil 3 - násobným bezpečnostným systémom. Samozrejmosťou je sitko proti vodnému kameňu. Prepracované ústie kanvice zaručí, že voda nebude tiecť tam, kam nemá. Doprajte si vo vašej kuchyni luxus v podobe rýchlovarnej kanvice Concept!

Hlavné prednosti produktu:

  • Elegantný moderný dizajn
  • Farebné LED podsvietenie počas prevádzky
  • Možnosť výberu teploty - 60/70/80/90/100 °C
  • 3násobný bezpečnostný systém
  • Vodoznak pre maximálny prehľad
  • Funkcia udržania teploty
  • Rozmery: 225 x 250 x 155 mm
 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,8 l Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,8 l Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK-4060 1.8 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK-4060 1.8 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK-4060 1.8 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK-4060.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií