MS hokej MS hokej

Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE

Zobraziť katalóg
Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE
3,9 8 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na čistenie kobercov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, príkon 125W, doba chodu 50min, EPA filter, hlučnosť 84dB, objem nádržky 0.5l, príslušenstvo: adaptér, LED osvetlenie a nabíjacia základňa, čierna a červená farba
Kód:  CONTV781 Produktové číslo:  vp4170 Stránky výrobcu

Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE

Antibakteriálna UVC hubica

Zdravá domácnosť

3 v 1 - všestranné využitie

Univerzálny vysávač Concept VP4170 do všetkých domácností

Zháňate univerzálny vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie v domácnosti? Vysávač Concept VP4170 sa pýši označením 3 v 1, a to právom. Zvonka tela vysávača sa totiž nachádza praktický ručný vysávačktorý skvele poslúži na upratovanie drobného neporiadku alebo tam, kde sa ťažko dostanete s celým vysávačom. Ďalším benefitom je jedinečná hubica s UV lampou, ktorá si hravo poradí s čistením matracov či čalúneného nábytku a spoľahlivo vás zbaví až 99,9 % vírusov a baktérií. S batériou, ktorá vydrží až 50 minút na jedno nabitie a absenciou kábla, bude s vysávačom Concept VP4170 radosť vysávať.

Šikovný pomocník 3 v 1

Ak vás nebaví upratovanie, ktoré zvyčajne zaberá fúru času, tak si môžete ľahko vypomôcť šikovným vysávačom Concept VP4170. Možno ho použiť ako klasický alebo ručný vysávač a dokonca s ním vďaka špeciálnej hubici s UV lampou vyčistíte matrace aj čalúnený nábytok.

Antibakteriálna UVC hubica

Súčasťou vysávača VP4170 je hubica s technológiou UV žiarenia, čo iste oceníte ak máte malé deti či alergikov a chcete mať doma zdravé a čisté prostredie. Keďže vás hravo zbaví baktérií, roztočov a ďalších nebezpečných mikroorganizmov, bez použitia chemických prostriedkov. Môžete s ním vyčistiť posteľnú bielizeň, matrace, koberce či tvrdé podlahy alebo čalúnený nábytok.

Už žiadny kábel

Počas upratovania nečakajte žiadne komplikácie s večne prekážajúcim káblom. Vysávač Concept VP4170 využíva Li-Ion batériu, vďaka ktorej pocítite skutočnú slobodu počas upratovania, pretože môžete vysávať v kuse až 50 minút. Vybrať si môžete z dvoch režimov prevádzky: ECO prevádzku, ktorá slúži na bežné vysávanie alebo TURBO prevádzku s ktorou dosiahnete v okamihu maximálny výkon a naozaj upratanú domácnosť.

Na neporiadok si posvieti

S vysávačom Concept VP4170 dosiahnete dokonale uprataný domov. Je vybavený 3 integrovanými LED svetlami, vďaka ktorým uvidíte každú smietku aj v temných kútoch.

Turbokefa s vysokou sacou silou

Vysávač Concept VP4170 tiež disponuje turbokefou s vysokou sacou silou, ktorú môžete použiť na všetky typy kobercov. Iste ho oceníte v domácnostiach s malými deťmi alebo domácimi miláčikmi. Ani čistenie turbokefy vám nezaberie veľa času, jednoducho ju rozoberiete, vyčistíte a zase zložíte.


Ručný vysávač

Súčasťou vysávača Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE je odnímateľná ručná jednotkaktorú oceníte pri vysávaní omrviniek na sedačke, stole, kuchynskej linke či v kufri auta.


Nabíjacia stanica

Samozrejmosťou je nabíjacia stanica, vďaka ktorej vysávač Concept VP4170 znovu dobijete za 4 – 6 hodín. Navyše v sebe ukrýva úložný priestor, do ktorého si môžete uschovať malé príslušenstvo.

Jednoduché uskladnenie aj údržba

Hlavu si nemusíte lámať ani s uskladnením vysávača Concept VP4170. Ručnú jednotku jednoducho rozoberiete a ak treba, tak aj vyčistíte. Pre ešte jednoduchšie uskladnenie je vysávač Concept VP4170 vybavený sklopným držadlom, vďaka čomu sa zmestí aj do malých priestorov.

REAL FORCE

Výrobky z radu Concept REAL FORCE patria medzi absolútnu špičku vo svojej kategórii. Disponujú radom moderných technológií a poctivým výkonom, vďaka čomu vám zaistia dokonalé čistenie vašej domácnosti.

Príslušenstvo:

  • 1× malé príslušenstvo
  • UV hubica so sterilizáciou
  • Adaptér
  • Nabíjací stojan

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
LED osvetlenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Autovysávač Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
125 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
84 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
113 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas kde sa da zakupit baterie pre tento model ak je to vobec mozne. Dakujem

Dobry den, da sa kupit textilie na mop na tento model? Dakujem za skoru odpoved

dobrý den, vztahuje se záruka i na baterii? Vzhledem k blížícím se Vánocům není možnost vyzkoušení na 45 dní počínaje Vánocemi i když ho koupím teď? Budu ho mít jako dárek a nerada bych o tuto výhodu přišla tím, že vysavač koupím měsíc dopředu děkuji

Hezký den, v popisu tohoto použitého zboží je uvedeno "Produkt byl důkladně zkontrolován našimi odborníky. Je plně funkční, ale má kosmetické vady. Obsahuje pouze základní příslušenství." Mohla bych Vás poprosit o upřesnění, o jaké vady se jedná a jaké příslušenství chybí. S přáním hezkého dne Marie Erlebachová

Dobrý den, nikde jsem nenašla kolik vysavač váží a zda má omyvatelny filtr. Rozhodují se mezi tímto typem a concept vp4210 set and sýr 3v1 real force,poradíme mi? Potřebuji ho na koberce a zvířecí chlupy. Děkuji

Dobrý deň, zakupila som si vysavač. Chcem sa spýtať aku ma zivotnosť UV lampa v nadstavci a kde kupim novu a v akej cenovej relacii? Taktiez nový filter v prioade potreby kde kupim?

Dobrý den,to UV světlo je okem vidět,nebo ne?Nic mi nesvítí jako na obrázku.Děkuji

Skutečně se vyplatí jít do značky Concept za takovou cenu? Nabízí ceně odpovídající kvalitu? Není lepší sáhnout po renomovaných značkách...? Hledám výkonný aku vysavač pro domácnost, ale především i úklid auta. Prosím o doporučení.

Diskusia a poradňa k Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE
Príslušenstvo pre Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4170 UV 3v1 REAL FORCE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií