AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

Zobraziť katalóg
Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET
4,7 12 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na zvieracie chlpy, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4h, typ batérie: Li-Ion, príkon 250W, doba chodu 30min, HEPA filter, hlučnosť 83dB, objem nádržky 0.5l, príslušenstvo: držiak na stenu, hubica na čalúnenie, nabíjací adaptér, rotačná kefa a štrbinová hubica, biela a tyrkysová farba
Kód:  JVCTV330 Produktové číslo:  vp6000 Stránky výrobcu

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

2 v 1

BLDC motor

Motorizovaná kefa

Všestranný pomocník do každej domácnosti

Tyčový aku vysávač Concept VP6000 PERFECT CLEAN je splneným snom každej gazdinky. Predstavuje revolučného pomocníka na upratovanie, ktorý ho maximálne zjednoduší a urýchli, a to vďaka svojej funkcii 2 v 1 bezkáblového tyčového vysávača a ručného vysávača. S úplnou ladnosťou povysávate v celej vašej domácnosti a zároveň zlikvidujete špinu aj v ťažko prístupných miestach.

Vysávač Concept VP6000 šetrí váš čas

Jednou z kľúčových výhod tyčového vysávača Concept VP6000 je ľahká konštrukcia doplnená o ergonomickú rukoväťVďaka tomu sa s ním ľahko manipuluje nielen na podlahe, ale aj po vybratí ručného vysávača bez ťažkostí vysajete žalúzie či strop.

Bezkefový BLDC motor

BLDC motory nevyužívajú na komutáciu kefy, ale namiesto toho je komutácia realizovaná elektronicky. Vďaka tomu BLDC motory dosahujú dlhodobú životnosť, vyššiu spoľahlivosť prevádzky a takmer lineárny krútiaci moment vo veľkom rozsahu otáčok oproti klasickým DC motorom. Preto je tyčový aku vysávač Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET tak výkonný.

Motorizovaná kefa

Na dosiahnutie perfektných výsledkov na kobercoch, má tyčový aku vysávač Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET špeciálnu motorizovanú kefu s vlastným pohonom. Táto kefa disponuje podstatne väčšou sacou silou, vďaka ktorej zvládnete upratovanie za kratšiu dobu. Samotná údržba turbokefy je jednoduchá, pretože ju môžete jednoducho rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

Motorizovaná PET turbokefa

Skvelou vymoženosťou tyčového vysávača Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET je malá PET turbokefa, ktorý disponuje vlastným pohonomVďaka tomu si hravo poradí so všetkými zvieracími chlpmi, nech už sú kdekoľvek. Váš chlpatý maznáčik na pohovke? Žiadny problém.

Praktické nastavenie výkonu

Tyčový vysávač Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET disponuje hneď dvoma stupňami výkonuTo vám umožní pri upratovaní plynulý prechod z tvrdých podláh na náročnejšie koberce. Stačí jediné stlačenie tlačidla a výkon vysávača Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET sa razom zvýši na maximum. Rýchle a dôkladné upratovanie pre vás bude hračka.

Jednoduchá údržba vysávača Concept VP6000

Tyčový aku vysávač Concept VP6000 v ručnom režime je mimoriadne praktické príslušenstvo. Obsahuje totiž prachovú nádobu s objemom 0,5 litra. Navyše má na vstupe kvalitný HEPA filter, takže akékoľvek vysávanie je maximálne hygienické.

Bezkáblové upratovanie domácnosti

Vysávač Concept VP6000 umožňuje bezkáblové vysávanie. Prístroj disponuje výmennou Li-on batériou, ktorá udrží vysávač v prevádzke na jedno nabitie až 30 minút. Za ďalšie štyri hodiny, až sa batéria znova nabije, je možné vysávač opäť používať. Prostredníctvom svetelnej kontrolky budete mať dokonalý prehľad o stave batérie a dozviete sa, až bude opäť pripravený pracovať.

Praktický ručný vysávač Concept VP6000

V prípade potreby môžete z tela vysávača Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET vyňať malý ručný vysávač, ktorý sa postará o upratovanie ťažko prístupných miest alebo menšieho znečistenia. K ručnému vysávaču dostanete taktiež aj nanajvýš praktické príslušenstvo: záhybovú a štrbinovú hubicu, vďaka ktorým sa dostanete aj do ťažko prístupných miest. Na odstránenie prachu a nečistôt z klávesnice alebo nábytku poslúži hubica s kefkou. Aby bolo aj čalúnenie vo vašej domácnosti úplne v poriadku, určite využijete hubicu na čalúnenie. Na vysávanie auta vám bude po ruke štrbinová hubica CAR.

LED osvetlenie odhalí každú smietku

Na sacej hubici vysávača Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET sa nachádza kvalitné LED osvetlenie, vďaka ktorému odhalíte akýkoľvek neporiadok. Nič tak neujde vašej pozornosti a vaša domácnosť bude naozaj čistá.

K dokonalej čistote vašej domácnosti vám pomôžu spotrebiče značky Concept. Môžete si vybrať zo širokej škály rôznych pomocníkov. Iste si medzi nimi nájdete svojho favorita!


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
250 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
115 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč bych si měl připlatit 1 000,- Kč a koupit typ Concept 6010 místo 6000?

Dobrý den, vztahuje se záruka a dále prodloužená záruka i na baterii?

Dobrý den, rozbil se mi k tomuto vysavači nabíjecí adapter, bohužel nikde nemohu sehnat original. Mohli byste mi prosím doporučit jiný, který bych mohla u tohoto typu používat? Děkuji

Dobrý den, jaký má prosím vysavač maximální příkon? V popisu je uvedeno 250W, to se mi zdá ale hodně málo

Dobrý den, jaká jsou na vysavači kolečka? Mám plovoucí podlahu, nemusím se bát poškrábání? Děkuji

Dobrý den, předpokládám, že se během několika měsíců výdrž baterie snížil, kde a za kolik lze dokoupit náhradní baterii do vysavače? Děkuji.

Zdravim Ako je to s dostupnostou HEPA filtrov pre tento vysavac? Dakujem

Dobrý den, slouží držák jako nabíjecí stanice? Nebo je nutné vždy připojit adaptér přímo do vysavače. Děkuji

Dobrý den, má tento vysavač dokovací stanici s nabíjením? Díky

Dobrý den, jaký je prosím zásadní rozdíl mezi modely VP6010 REAL FORCE a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET? Přijde mi, že dražší model má méně příslušenství. Děkuji Cibulka

12
Diskusia a poradňa k Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET
Príslušenstvo pre Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií