AP+ nový vizuál PET

Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

Zobraziť katalóg
Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
2,7 3 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.5l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,5cm, BLDC motor, typ ovládania: diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 5h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 80min, hepa filter a penový filter, hlučnosť 73dB(A), adaptér, bočná kefa, diaľkové ovládanie, HEPA filter, magnetická páska, mopovací modul s mopovacou tkaninou a nabíjacia stanica, čierna farba
Kód:  CONRV914 Produktové číslo:  VR1000 Stránky výrobcu

Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

Hľadáte kvalitný robotický vysávač, ktorý za vás bez problémov poupratuje celú vašu domácnosť? Potom sa určite pozrite na vysávač Concept VR1000 RoboCross Space Aqua. Robotický vysávač Concept je totiž vhodný na všetky podlahové krytiny a poradí si aj s členitými priestormi. Výkonný BLDC motor a kvalitná LG BYD batéria sa postarajú až o 80 minút upratovania.  Robota Concept VR1000 RoboCross Space Aqua ľahko ovládate pomocou priloženého ovládača, ktorý môžete následne uložiť do odkladacieho priestoru v robote. Vysávač je vybavený niekoľkými režimami, ktoré vám pomôžu dokonale upratať celý váš domov. Concept VR1000 RoboCross Space Aqua nájde využitie naozaj v každej domácnosti.

2 v 1

Trojstupňová filtrácia

Všetky druhy povrchov


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

  • Navigačná technológia SpaceTec 2.0 zaistí presnú navigáciu v priestore
  • Vysávač Concept VR1000 je vhodný na všetky podlahové krytiny
  • Keď bude všetko upratané, vysávač sa automaticky vráti do nabíjacej stanice
  • Concept VR1000 disponuje pokročilým filtračným systémom
  • Vysávajte a vytierajte naraz
  • Výkonný BLDC motor vysávača
  • Až 150 minút upratovania vďaka kvalitnej LG BYD batérii
  • 20 inteligentných senzorov na zabránenie pádu zo schodov
  • Priložené diaľkové ovládanie
  • Concept VR1000 ponúka 4 režimy upratovania
  • Nízky profil len 7,5 cm na ľahké upratovanie
  • Žiadne baktérie a vírusy
  • 3 úrovne výkonu
  • Nabíjanie 3 – 5 hodín

Navigačná technológia SpaceTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR1000 sa pýši novou navigačnou technológiou SpaceTec 2.0, vďaka ktorej sa skvele orientuje v miestnosti. Navigačná technológia je riadená inteligentným algoritmom. Všetky miesta budú perfektne upratané a nestane sa, aby vysávač opakovane prechádzal už upratané miesta. Robotický vysávač Concept VR1000 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Robot navyše disponuje 20 inteligentnými senzormi, ktoré zabránia nechcenému pádu zo schodov. Po uprataní sa robotický vysávač Concept VR1000 sám vráti do nabíjacej stanice. Aj v prípade slabej batérie vyhľadá nabíjaciu stanicu. Súčasťou balenia je magnetický pásik, ktorý využijete na vymedzenie priestoru, kam nemá robot jazdiť.

Prekážky nie sú žiadny problém

Vysávač Concept VR1000 je vybavený veľkými kolesami a silným motorom. Prekážky do výšky 1,5 cm nie sú pre vysávač žiadny problém. Vďaka nízkemu profilu len 7,5 cm je skvelý aj na upratovanie ťažko prístupným miest pod posteľou alebo skriňou. Vysávač disponuje hlavnou kefou, ktorá zbiera nečistoty do zbernej nádoby a dvoma bočnými kefkami, ktoré rozširujú záber vysávania. Skvele tak uprace miesta pozdĺž stien, nábytku, v rohoch a ťažko prístupných miestach. Údržba vám nezaberie príliš veľa času, pretože vysávač Concept VR1000 sa dá ľahko rozobrať.

Žiadne baktérie a vírusy

Odteraz už žiadne baktérie a vírusy, ktoré by vás v domácnosti trápili. Vysávač Concept VR1000 vás všetkých týchto nepríjemností zbaví. Stačí pridať do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať vytierať. Vďaka tomu budete mať krásne čisté a dezinfikované podlahy.

Robot 2 v 1 vysáva a utiera

Vysávač Concept VR1000 disponuje dvoma zásobníkmi na suché aj mokré upratovanie. 500 ml zásobník slúži na klasické upratovanie. V prípade, že budete chcieť vysávať aj vytierať zároveň, stačí nasadiť mopovací modul s elektronicky riadeným vytieraním. Vďaka tomu získate hŕbu času, ktorý môžete tráviť niečím, čo máte radi. Praktický zásobník na vytieranie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá dokáže zachytiť všetky nečistoty a počas upratovania robotický vysávač Concept VR1000 podlahu tiež vyleští. Textíliu veľmi ľahko zložíte a následne vyperiete v práčke.

Výkonný motor robotického vysávača Concept VR1000

Vysávač Concept VR1000 sa pýši výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom, ktorý je digitálny a bezuhlíkový. Oproti bežným motorom sa pýši tichým a energeticky úsporným chodom. Tento typ motora má dlhú životnosť. Sacia sila 2 000 Pa vám zabezpečí dokonalé čistenie celej vašej domácnosti. 3 úrovne výkonu sa automaticky menia v závislosti od spusteného režimu upratovania. V prípade potreby si môžete sací výkon robotického vysávača Concept VR1000 sami nastaviť tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia.

Až 80 minút upratovania

Vysokokapacitná 2 600 mAh batéria LG BYD zaistí robotickému vysávaču Concept VR1000 až 80 minút upratovania. Počas tejto doby stihne upratať celú vašu domácnosť. Kvalitná batéria vyniká svojou dlhou životnosťou, vysokým výkonom, stabilným cyklom a zároveň svojou bezpečnosťou. Batéria LG BYD netrpí pamäťovým efektom, kvôli ktorému dochádza k nesprávnemu nabíjaniu a poklesu kapacity akumulátora.

Concept VR1000 vhodný aj pre alergikov

Robotický vysávač VR1000 je ideálny pre alergikov, pretože disponuje trojstupňovým filtračným systémom. Ide o trojstupňovú filtráciu s filtrom HEPA  13, ktorý dokáže zachytiť jemný prach, roztoče aj alergény a zároveň zabraňuje ich úniku späť do vzduchu. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.

4 režimy na perfektné upratovanie

Robot Concept VR1000 vám ponúkne hneď 4 režimy upratovania, z ktorých si môžete sami vybrať podľa aktuálnej potreby. Režim Space dokonale a systematicky vysaje celý priestor, pretože sa pohybuje v líniách. Na záver upratovania vysaje miesta aj pozdĺž stien. Lokálny TURBO režim vysáva na maximálny výkon a pohybuje sa v špirále, vďaka čomu vysaje neporiadok na konkrétnom mieste. Nechýba tiež obvodový režim, ktorý vám zaistí dokonalé čistenie pozdĺž stien. V neposlednom rade môžete využiť aj manuálny režim, ktorý vysaje presne miesta, kde práve potrebujete upratať.

Jednoduché a intuitívne ovládanie robota Concept VR1000

Aby ste mali vášho robota Concept VR1000 vždy pod kontrolou, ľahko ho môžete ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládania. Jednoducho si nastavíte požadovaný režim upratovania a úroveň sacieho výkonu. Ovládanie vám tiež umožní robota nasmerovať na konkrétne miesto. Pohodlne si možno naplánovať upratovanie napríklad na čas, keď ste v práci a po návrate domov už máte krásne čisto a upratané. Aby ste nemuseli neustále ovládač hľadať, robot Concept VR1000 je vybavený úložným priestorom, do ktorého môžete ovládač umiestniť a mať ho tak stále pri ruke.

Doplňujúce informácie: 

Farba: čierna
Hmotnosť: 2,63 kg
Rozmery: 33 × 33 × 7,5 cm
Hlučnosť: 69 – 73 dB

Príslušenstvo:

Nabíjacia stanica
2× mopovacia textília
Adaptér – dĺžka prívodného kábla 150 cm
Mopovací modul
4× bočná kefka
2× HEPA filter
Diaľkové ovládanie
1× magnetická páska 2 m

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
7,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,63 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
73 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,5 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,63 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Vysavac mam asi 2 tyzdne a fungoval velmi dobre. Dnes som ho chcel spustit a vobec nereaguje. Ani po stlacenie alebo podrzanie zapinanie sa nic nestane. Bol cely cas v nabijacke, takze vybity by nemal byt. Ani ked je teraz v dokovacej stanice nic nesvieti. V com moze byt problem?

Potřebuji prosím návod na vysavač Concept 1000

Dobrý den,ve čtvrtek jsem si koupila vysavač u Vás a není tam návod

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je možné, ze vysavač jezdí jen do kola na jednom místě a nijak nejde přepnout. Driv jezdil hodně chaoticky, ale teď nejezdí víceméně vůbec. Po chvilce točení se dokola se zastaví a bliká. Vysavač máme cca půl roku. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, jak je to se zárukou na akumulátor? Máme vysavač od prosince 2020, používán dle potřeby tak maximálně 3x za měsíc a vypadá to že akumulátor je po smrti, po zapnutí se do minuty vypne a jede se nabít. Už od začátku se výdrž akumulátoru ani omylem nepřiblížila slibovaným 80 minutám, většinou jsem byl rád i za 30 minut. A abych řekl pravdu, přijde mi že se pohybuje dost chaoticky, zajíždí od začátku na některá místa třeba 20x a některá úplně vynechá, přesto že jsou bez překážek, uprostřed místnosti. Případnou reklamaci mám řešit u Vás nebo přímo přes výrobce? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, čím muže byt, ze se vysavač po chvili sám vypne, zasekava se v místech kde má kolem sebe prostoru dost, často nemůže najit svoji stanici a neuklidí to, kolem čeho jezdí, misto s drobečky proste nevezme. Máme byt 2kk, takže nic velkého. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je pro vysavač https://www.alza.cz/concept-vr1000-robocross-space-aqua-d6190574.htm zajištěn pozáruční servis?

Dobrý den, je vysavač schopný vysávat dvě různá poschodí? Přeorientuje se v jiném prostoru, nebo je nutné jej používat pouze v jednom patře? Děkuji.

Dobrý den, k čemu prosím slouží magnetická páska?

Dobrý den, je vysavač schopný vysávat a vytírat zároveň, nebo je nutné vyměnit nástavec?

12
Diskusia a poradňa k Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
Príslušenstvo pre Concept VR1000 RoboCross Space Aqua Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VR1000 RoboCross Space Aqua. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VR1000 RoboCross Space Aqua.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií