AD květen univerzal Effaclar

CONNECT IT Apple Car Charging KIT

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Apple Car Charging KIT
Set - 2x USB nabíjačka CI-84 + kábel CI-97 pre iPhone 3GS/4/4S, iPad 1/2/3, iPod
Kód:  JD510d Stránky výrobcu
CONNECT IT Apple Car Charging KIT Predaj skončil

CONNECT IT Apple Car Charging KIT

Praktická súprava CONNECT IT obsahuje USB nabíjačku do auta a kábel na nabíjanie produktov firmy Apple. Nenápadný adaptér dokáže po vložení do zástrčky zapaľovača nabiť až 2 zariadenia naraz, zapojiť môžete ako váš smartfón, tak aj tablet alebo MP3 prehrávač. Zástrčka pre tablet má výstupný prúd 2,1 A, na väčšinu ostatných zariadení bude stačiť druhý, jednoampérový port. Apple iPad, iPod aj iPhone je možné nabíjať pomocou 30-pinového kábla s celkovou dĺžkou 1 metra.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita kábla:
Apple iPhone 3GS, 4, 4S
Apple iPad 1., 2. a 3. generácie
Apple iPod

Výstup:
1x USB 2,1 A (5 V)
1x USB 1 A

Vstupné napätie:
12 - 24 V

Dĺžka kábla:
1 meter

Farebné vyhotovenie:
Biele

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT Apple Car Charging KIT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Apple Car Charging KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Apple-KFZ-Lade KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Apple-KFZ-Lade KIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csatlakoztassa Apple autós töltő szett.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií