Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONTACTO Bambusový parák 15 cm

Zobraziť katalóg
CONTACTO Bambusový parák 15 cm
– priemer 15cm, výška 8cm, vhodné pre ázijskú kuchyňu
Kód:  CONBP015 Produktové číslo:  4003625485210
CONTACTO Bambusový parák 15 cm Predaj skončil

CONTACTO Bambusový parák 15 cm

Bambusový parák Contact 15 cm je výsledkom prepojenia osvedčených metód prípravy jedla s modernou kuchyňou. Patrí k základnej výbave predovšetkým pri príprave jedál z oblasti čínskej kuchyne. Ideálny je na prípravu zeleniny, mäsa, plnených taštičiek, ale aj rýb, lebo para nepoškodí ich štruktúru a môžeme ich teda servírovať vcelku. Varenie v pare patrí medzi najšetrnejšie úpravy pokrmov, navyše nie je potrebné používať tuk, je teda vhodným pomocníkom pre diétnu stravu. Vďaka cirkulácii pary sú vaše jedlá pripravené rýchlejšie ako bežným spôsobom a bez obavy z pripálenia. Potraviny si navyše uchovajú svoju farbu, chuť aj výživné látky. Vyskúšajte zdravé, ľahké a rýchle varenie s bambusovým parákom Contact.

Prednosti bambusového paráka Contact 15 cm

  • Parák CONTACT je vhodný na prípravu mäsa, zeleniny, rýb či plnených taštičiek
  • Varenie v pare je šetrné, vaše jedlá si uchovajú svoju farbu, chuť aj výživné látky
  • Rýchla a jednoduchá príprava pokrmov bez obáv z pripálenia
  • Nie je potrebné používať tuk, je teda vhodným pomocníkom pre diétnu stravu
  • Dbajte na opatrnú manipuláciu s parákom, aby ste predišli úrazu horúcou parou
  • Nie je vhodný do umývačky riadu

Ako parák používať?

Pred prvým použitím celý parák dôkladne umyte horúcou vodou. Do vhodného hrnca nalejte približne 2 cm vody a priveďte ich k varu. Vezmite bambusový parák a do jeho spodnej časti naskladajte potraviny. S ohľadom na proces varenia v pare je vhodné potraviny dochutiť v tomto kroku. Spodný diel paráka priklopte vekom a parák vložte do pripraveného hrnca s vriacou vodou. Príprava jednotlivých potravín sa môže líšiť. Dbajte na opatrnú manipuláciu s parákom, aby ste predišli úrazu. Po ukončení varenia parák prepláchnite horúcou vodou a nechajte dôkladne vyschnúť.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONTACTO Bambusový pařáček 15cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONTACTO Bambusstab 15cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONTACTO Bambusstab 15cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONTACTO bambusz bot 15cm.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií