AP+ nový vizuál AD homeoffice

Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass

Zobraziť katalóg
Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass
5 7 hodnotení
PC skrinka ATX, mATX (Micro ATX) a mITX (Mini ITX), 2× 3.5", 3× 2.5", konektory predného panelu: USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), slúchadlá a mikrofón, bez zdroja
Kód:  UY009b1 Produktové číslo:  CC-9011101-WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass Predaj skončil

Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass

Moderný počítač musí byť nielen elegantný na pohľad, ale predovšetkým výkonný a spoľahlivý. K tomu dopomôže rozhodne aj vhodná počítačová skriňa, dokonale odvetraná, chladená a vďaka priehľadným panelom aj kedykoľvek opticky kontrolovateľná. Vybočuje z radu bežných počítačových skríň a spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky. Pevná a súčasne skvele prístupná konštrukcia upúta každého na prvý pohľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Futuristický dizajn
  • Dokonale vyriešené chladenie, tri základné ventilátory
  • Vysoká trvanlivosť a ľahký prístup ku komponentom
  • Možnosť použitia výkonných kvapalinových chladičov
  • Jednoduchá údržba
  • Vhodné pre profesionálnych hráčov aj grafikov

Nie je sklo ako sklo

Vďaka tvrdenému sklu je skriňa veľmi odolná, súčasne umožňuje okamžitú optickú kontrolu komponentov a ľahko ju možno v prípade potreby otvoriť, umožňuje široké spektrum rozšírenia počítača. Ventilátory sú osadené LED nasvietením, vďaka dostatočnému prístupu vzduchu a optimálne riešenému prúdeniu ľahko ochladí aj tie naozaj na plný výkon pracujúce súčasti. Celá skriňa je riešená tak, aby hlučnosť ventilátorov aj pri plnom výkone bola minimálna.

Pojme oveľa viac, ako by sa zdalo

Celkové riešenie vnútorného usporiadania počítačovej skrine Corsair Crystal Series 460X RGB je variabilné, pojme všetky požadované komponenty a ešte ponechá dostatok miesta pre rozšírenie v budúcnosti. V prehľadnej skrini sa budú skvele vynímať a vždy máme dokonalý prehľad. Skriňa bez problému pojme plnú ATX dosku a viac CPU, možná je aj inštalácia vysoko výkonných kvapalinových chladičov, všetky vstupy sú opatrené prachovými filtrami. Súčasťou dodávky je aj súprava dielov pre inštaláciu.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!

Určenie a veľkosť

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Počet interných 2,5" slotov
Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Umiestnenie predného panelu
Zhora Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón Hotovo!
Bočnica
Priehľadná Hotovo!

Zdroj

Zdroj
Bez zdroja Hotovo!

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory
Hotovo!

Materiál

Materiál skrine
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
220 mm (22 cm) Hotovo!
Výška
440 mm (44 cm) Hotovo!
Hĺbka
464 mm (46,4 cm) Hotovo!
Hmotnosť
7,97 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by sa u vás nevedelo zistiť či budete mať aj v bielej farbe. Hladám ju všade kde sa len dá a nikde nič. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli ty přední ventilátory jsou 3x120mm nebo 3x140mm? Chtel bych je nahradit Corsair LL120/140 RGB a nerad bych koupil spatnou velikost.

Dobrý deň prajem ! Dá sa namontovať do skrine vodné chladenie COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L RGB ?? https://www.alza.sk/cooler-master-masterliquid-ml120l-rgb-d5262956.htm Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, Kdy bude bílá varianta této skříně konkurence ji má díky.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se do této skříně vleze tento chladič na procesor: https://www.alza.cz/msi-core-frozr-l-d4846622.htm#popis v kombinaci s touto základní deskou: https://www.alza.cz/asrock-ab350-pro4-d4744825.htm Děkuji

Dobrý den, vejde se mi do téhle bedny NOCTUA NH-U9S ? Děkuji za odpověď

ma tato skrina zvukovu izolaciu?

Dobry den chcem sa opytat ze: Daju sa do bedne dat len 2 3,5'' disky ale bo aj viac mensich?

Dobry den, chcel by som sa opytat, keby som mal tuto skrinu zo zakladnou doskou ASUS PRIME Z270-A, zmestilo by sa mi do nej vzduchove chladenie Noctua NH-D15 ?

Dobry den potrebujem radu na tuto skrinku ako mam pripojit alebo ake predlžovaky kable potrebujem aby som mal všetkych 6 ventilatorov. Videl som video kde všetky svietily ako predne. Ake kable tam idu? aby som to moho do zadu na pravej strane napojit.

12
Diskusia a poradňa k Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass
Príslušenstvo pre Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Crystal Series 460X RGB Tempered Glass.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií