Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej AD 1. týden květen

Creative BlasterX Alphapad Special edition

Zobraziť katalóg
Creative BlasterX Alphapad Special edition
4,0 1 hodnotení
Podložka pod myš – herná
Kód:  JP327a2b Produktové číslo:  70GP009000000 Stránky výrobcu
Creative BlasterX Alphapad Special edition Predaj skončil

Creative BlasterX Alphapad Special edition

Podložka Sound BlasterX AlphaPad je vysoko účinná herná textilná podložka, ktorá je vhodná pre začiatočníkov i profesionálnych hráčov. Táto podložka je optimalizovaná pre používateľov s vysokou i nízkou citlivosťou. Je vybavená povrchom s nízkym trením, ktorý je ideálny na optimálne polohovanie. Nekĺzavý gumený podklad pomáha udržiavať stabilitu.

Kľúčové vlastnosti hernej podložky pod myš Creative Sound BlasterX AlphaPad

  • Hladká a konzistentná herná plocha na vysokú presnosť
  • Optimalizované pre všetky typy hráčov
  • Protišmykový gumený podklad
  • Hladký povrch ponúka optimálnu úroveň odporu

Optimalizované pre všetky typy hráčov

Podložka Sound BlasterX AlphaPad je vynikajúcim doplnkom vašej myši bez ohľadu na to, či ste hráči s nízkou alebo vysokou citlivosťou, alebo či hráte MOBA, RTS, FPS alebo iný typ hier.

Herná podložka Sound BlasterX AlphaPad s masívnym gumovým podkladom

Základom víťazstva je dobrý gumený podklad. Jeho protišmykové vlastnosti zabezpečujú, že podložka pod myš zostáva neustále na svojom mieste. Môžete tak dosiahnuť najlepšie herné výsledky.

Tkaná dokonalosť

Každá podložka AlphaPad je navrhnutá tak, aby zabezpečovala optimálne polohovanie každej myši. Tkaný povrch s vysokou hustotou poskytuje hladkú a konzistentnú hernú plochu na vysokú presnosť. Ide o ideálny povrch na rýchle gestá rukami a svižné pohyby. Zároveň zabraňuje usadzovaniu prachu a nečistôt.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative BlasterX Alphapad Special edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative BlasterX Alphapad Special edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative BlasterX Alphapad Special edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative BlasterX Alphapad Special edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative BlasterX Alphapad Special edition.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií